Cemalettin Çalışkan Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2013-11-01 / Kategori : Siyaset

Cemalettin Çalışkan Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

             Seçimlere yaklaşırken adaylar da yavaş yavaş partilere başvurularını yapmaya devam ediyorlar. Bir başvuru da Karakoyunlu Belediye Başkanlığı için eski belediye başkanı Cemalettin Çalışkan’dan geldi.
    Kalabalık bir grupla parti binasına gelen Cemalettin Çalışkan, dilekçesini Ak Parti İl Başkanı Av. Mustafa Buluş’a sundu.
    İl Başkanı Av. Mustafa Buluş yaptığı açıklamada, AK Parti’nin tüm adaylara eşit mesafede durduğunu, yapılan tüm katılımlara büyük önem verdiklerini belirtti. Buluş konuşmasında, “Ak Parti olarak partimize katılan ve aday adaylığı için başvurusunu yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cemalettin Çalışkan da değerli bir arkadaşımızdır. Her kim aday olursa olsun bizim üzerimize düşen partimizi ve adaylarımızı desteklemektir. Bu konuda tüm adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Sonuçta bu başvurular genel merkezimizde Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından değerlendirilecektir. Yine partimizden Karakoyunlu Belediye başkan aday adayı olan H. Kirman Kaya da burada bizimle beraber. Kendisine bu olgun davranışından dolayı çok teşekkür ediyorum. Adaylık her kime verilirse verilsin önemli olan partiye küsmemek ve partiyi desteklemektir. Buraya kadar gelerek ilgi ve alakanızı eksik etmediğiniz için ayrıca hepinize teşekkür ederim”
Daha sonra sözü alan Karakoyunlu Belediye Başkan Aday Adayı Cemalettin Çalışkan ise, “Değerli Başkanım, Ak Parti’nin fedakâr yöneticileri, değerli basın mensubu arkadaşlarım hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Ak Parti’den aday adayı olduğumu açıklamak ve bu vesile ile adaylık başvuru dilekçemi sunmak için huzurlarınızdayım. 1953 Iğdır doğumluyum. Ticaret Lisesi mezunuyum. 20 yıla yakın Karakoyunlu Belediyesi Yazı İşleri ve Hesap İşleri Müdürlüğü yaptım. 1994 yılında Karakoyunluların teveccühüyle belediye başkanı seçildim. 1994-1999 yılları arasında belediye başkanlığı yaptım. Daha sonra emekli oldum. 2003 yılından bu yana AK Parti’ye katıldım. AK Parti Karakoyunlu İlçe Başkanlığı ve il yönetim kurulu üyeliği yaptım. Karakoyunlu’ya daha iyi hizmet etmek için partimize başvurdum. İnşallah adaylık nasip olursa ve kazanırsam iktidarın gücüyle Karakoyunlu için elimden gelen her şeyi yapacağım. Partimize adaylık başvurusunda bulunan tüm adaylara da başarılar diliyorum. Sizlere de buraya kadar zahmet edip geldiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
   

Facebook Beğenenler

  1. volkan Arkut 2013-11-10 23:00:13

    Sayin Baskanim sein kimseyi kirmadan Adaletli davranacagindan cok ama cok eminim .<br /> Simdiden hayirli olsun herkes icin . Baskanim alirsan senin icin oyumu kullanmya gelece yim .. BASARILAR ve sayigilar........

  2. yb 2013-12-12 18:54:54

    İms. Allahın izni ve yardımı ile seni tekrar başkan olarak gürürüz canım dayıcım seni çok seviyoruz

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.