Başkan Ziyatali Deliktaş Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2013-11-02 / Kategori : Siyaset

Başkan Ziyatali Deliktaş Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Karakoyunlu İlçe Halkı  Mevcut Başkanı Ziyatali Deliktaş’la Yola devam dedi.

    Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş, Karakoyunlu İlçesi Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.  Yoğun bir katılımla gelinen Ak Parti Iğdır İl Binasındaki karşılamaya Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş, Merkez İlçe Başkanı Hasan Güneş ile Parti yönetimi tarafından karşılandı.
    Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş konuşmasında, ”Süreç uzun ve ağır bir sorumluluktur. Kimse kırılmadan darılmadan birlik beraberlik içinde hareket etmelidir. Karakoyunlu İlçemizinde Aday Adaylık başvurusunu iki dönemdir başarılı hizmetlere imza anan mevcut belediye başkanımız Ziyatali Deliktaş yapmıştır. Partimiz adına bir çok hizmet sunan ve Karakoyunlu ilçesine çağ atlatan başkanımızı kutluyor.   Kendisine hayırlı olsun diyorum. Mevcut başkanımız ve diğer aday adaylarımız her kim olursa olsun sonuç açıklandığında hangi büyüğümüze ve kardeşimize adaylık nasip olursa onun yanında yer almaktır. Karakoyunlu İlçemizden ileri gelen büyüklerinden partileri olan Ak Parti’ye gelerek zahmet çektiler, zahmet çekerek gelen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 
    Ak Parti Karakoyunlu Belediye Başkan Aday Adayı Ziyatali Deliktaş açıklamasında; “Ak Partiye müracaat etmemin sebebi, Ak partiye olan sevgimden dolayıdır. 37 yaşındayken sizlerin karşısına çıkarak başkan adayı oldum ve 10 yıl hem partimize hemde Karakoyunlu ilçesine bir çok hizmetler sundum. Siz değerli Karakoyunlu ilçesinin halkı sayesinde ben bu mukaddes göreve geldim. Partimiz ve biz sizin oylarınızı kendi namusumuz gibi aziz bildik. 10. yıl boyunca hiç durmadan çalıştık. Ak Parti dönemi boyunca Karakoyunlu ilçesi bir çağ atladı. Bu benim başarım değil. Ak Partinin ve Karakoyunlu ilçesi halkının başarısıdır. Bunu özelikle söylüyorum. Biz sadece koordinasyon görevi yaptık.
    Çıkacağımız bu kutlu yolda. Allah yolumuzu açık etsin. Diğer iki aday adayımıza da ben burdan başarılar diliyorum. Centilmenlik içerisinde bir  seçim geçmesini istiyorum. Aday adayı arkadaşlarımıza burdan söz veriyorum.  Ben iki dönemdir  başkanlık yapıyorum yarın bana nasip olur veya olmaz. Ben diğer aday adayı arkadaşlarımızın yanındayım. Burdan namus sözü veriyorum. Ben diğer aday adaylarımızdan da aynı hassasiyeti göstermelerini diliyorum. Allah yolumuzu açık etsin. Ben Ak Partide siyasete başladım ömrüm vefa ederse Ak Partide siyasete devam edeceğim. Başka partilere geçmeyerek Ak Partide siyasetimi sonlandıracağım.  Benimle zahmet çekip Karakoyunlu ilçesinden buraya kadar gelen değerli büyüklerime abilerime sevgi ve saygılarımı sunuyor ellerinden öpüyorum. Haklarını helal etsinler.” şeklinde konuştu.
    Daha sonra Başkan Ziyatali Deliktaş Ak Parti Aday adaylığı dilekçesini Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş’a verdi.
    Karakoyunlu İlçesi Ak Parti Aday adayı H. Kirman Kaya’da Aday adaylığını açıklayan Başkan Ziyatali Deliktaş’ı kutlayarak tebrik etti.

Facebook Beğenenler

  1. imran göycali 2013-11-03 20:45:25

    ak partililer metier denilen yezitin destekcisile yolunuz acik olsun imam hz hüseyinin huzurunda bulusmak üzere

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası