Ak Parti Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan'ın Adaylık Durumu ile İlgili Basın Açıklaması Yaptı

Tarih : 2013-11-04 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan'ın Adaylık Durumu ile İlgili Basın Açıklaması Yaptı

    Ak Parti İl Binası toplantı salonunda basın açıklaması yapan Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin TÜRKAN, Aday Adaylarına başarılar diledi.
    Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan,  “29 Mart 2009 Yerel seçimlerinde, Rabbimin yardımı ve değerli Tuzluca halkının kıymetli oylarıyla, Tuzluca Belediye Başkanlığı görevine geldik. Özel sektörden gelmemize, devlet yönetimine yabancı olmamıza rağmen, Rabbim yardımını bizden esirgemedi. 93. Kurtuluş yıldönümünü kutladığımız Aziz Tuzluca’mıza; 93 yılda yapılmayan hizmetleri, Allah bize 5 yıllık görev süremizde nasip etti.
    80 bin nüfuslu Iğdır’a 8 milyon TL yatırım gelirken, 8 bin nüfuslu Tuzluca’ya 28 milyon TL yatırımı getirmeyi rabbim nasip etti. Cumhuriyet tarihinden daha eski olan ilçemizin en temel sorunları olan kanalizasyon ve içme suyu başta olmak üzere; Kentsel Dönüşüm, TOKİ, Afet konutları, Hal Binası, Düğün Salonu, Mezbaha, Futbol Sahası, Oyun Parkları, Yollar, Araçlar, Sosyal ve Kültürel Projeler gibi nice nice büyük projelere imza attık ve başardık.
    Tüm haksız eleştirilere, iftiralara, çirkin saldırılara, karalamalara ve dedikodulara aldırmadan, kimseyle polemiğe girmeden, içimizde yanan hizmet aşkıyla, sadece hizmetlerimize yoğunlaştık.
    Tüm bu hizmetleri yaparken personel kalitesini unutmadık. Hiçbir üniversite mezununun çalışmadığı Tuzluca Belediyesinde, bugün 15 tane çeşitli sahalarda, uzman üniversite mezununun çalışması bunun en büyük ispatıdır.
    Tüm gücümüzle; imkansızlıklarla, cehaletle, ümitsizlikle, fakirlikle, bölücülükle mücadelemizi alnımızın akıyla verdik. “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” düsturuyla gecemizi gündüzümüze katarak projelerimizi tamamladık.
    Acizane tüm bu başarılara imza atarken; üst üste iki yıl TBMM Derneği tarafından yılın Belediye Başkanı seçildik. Tüm bunları yapmamıza rağmen Ak Parti Iğdır İl ve Tuzluca İlçe Teşkilatlarımız, Amcamın oğluna heyet olarak adaylık teklifi götürmüşlerdir. Mevcut Belediye Başkanı olarak, hizmet ve siyasi anlamda her şey yolunda giderken, Ak Partinin lehine iken; teşkilatımızın amcamın oğluna adaylık teklifi götürmüş olması, aile içerisinde derin çatlaklıklar oluşturmuş, hem bana hem partime zarar vermiştir.
    Iğdır’ın en büyük ilçesi olan Tuzluca’da, tüm Ak Parti camiasının gurur duyacağı, örnek göstereceği bir belediyecilik varken; Iğdır’daki problemler, sorunlar ile mücadele etmek gerekirken, maalesef Tuzluca’ya Suni müdahaleler yapılmıştır.
    Ben, Tuzluca Belediye Başkanı olarak, daha fazla fitneye sebebiyet vermemek adına, toplumu kutuplaşmalara götürmemek adına, çok sevdiğim, uğruna her fedakârlığı yapabileceğim Ak Partiye zarar vermemek adına; Ak Partiden aday olmadığımı, fedakârlık yapmaya hazır olduğumu kamuoyuyla paylaşıyorum. Hiç kimseye karşı küskün, dargın olmadığımı da, samimiyetle belirtmek isterim.
    Tüm partililerimizi, hemşerilerimizi ve sevenlerimizi en kalbi, en içten duygularımla selamlıyor, rabbimden her şeyin hayırlısını diliyorum.” şeklinde açıklamada bulundu.                                                                                                

Facebook Beğenenler

  1. Bir garip adam 2013-11-04 09:05:35

    Allah Allah neyin üstünde anlaşamadılar acaba? diye insanın aklına bir soru geliyor. düne kadar yağlı ballı bugün amcaoğluna teklif. galiba birileri tuzlucayı bdp'ye teslim etmek istiyor.

  2. tuzlucalı 2013-11-06 11:15:33

    Ak parti eyiki adaylığı vermemiş.tuzlucanın suyunu katlettiler.5 gündür tuzluca da su yok.

  3. CihanK 2013-11-06 21:23:33

    Birileri Tuzluca'yı BDP'ye teslim etmeyecek. İkisi birden tek aday olarak seçime girse bile BDP seçimi alacak Tuzluca'da. Düzgün bir kişilik olması umuduyla BDP'nin Tuzluca Belediye Başkanı'nı şimdiden tebrik ediyoruz.

  4. LİSELİ YARİM 2013-11-28 11:54:23

    ahmet sait başgan tüm tuzlucaya hizmet yaptı hakın çok var üstümüzde aday değilsin sağlık olsun BDP adaylarından da REMZİ BAŞKAN SAĞ OLSUN BİRİNCİSİN REMZİ BAŞKAN ARKANDAYIZ HAKINDA HAYIRLISI OLSUN REMZİ GÜMÜŞTEKİN BİZİM BAŞKANIMIZZZZ....... LŞSELİLER OLARAK SENİN YANINDAYIZ BAŞKANIM

  5. fatih 2013-12-03 19:42:20

    Tuzluca tuzluca olalı böyle hizmet görmemişti ,tuzlucanın 5sene önceki fotoğraflarına bakarak konuştuğumuzda 15sene ilerllemiş gibi duruyor ama düzgün Bi aday olmasa 20 sene gerileyecek bunu herkezde biliyor.

  6. edım 2013-12-08 21:57:55

    tuzlucaya 28 milyonluk yatırm yaptk diyorsunuzda hani adam akıllı olan ne . yollar berbat heryer şantiyeye alanına dönmş. sular desen doğru dürüst akmaz. park sosyal alan desen tuzluca bundan hala yoksun. daha bi sürü şey . Malesef tuzlucam hala hakketiği bi belediyecilik anlayışna sahip olamadı. Ama şuda kesinki bdp nin bu seferki aday adayları bunu. yapabilecek seviyedeler.Gerisi menfaat. yalan. para. hesapları

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.