Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Tarih : 2013-11-23 / Kategori : Kültür & Sanat

Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

    Iğdır Valisi Ahmet Pek, Ankara’da gerçekleştirilen Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günlerinde yapılan tanıtımlarla ilgili genel değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı yaptı.
    Iğdır Polisevinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Iğdır Valisi Ahmet Pek, Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, İl Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, Aralık Kaymakamı Tolga Kamil Ersöz, Karakoyunlu Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, İl ve  İlçe Belediye Başkanları İl Özel İdare Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, ile kurum müdürleri katıldı.
    Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günlerinde her ilin kendini daha iyi  tanıtmak için çeşitli stantlar kurduğunu belirtti.
    Vali  Pek, " Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günlerinde Iğdır ili olarak Iğdır'ı elimizden geldiğince tanıtmaya çalıştık. Ve bunuda başardığımıza eminim çünkü stantlar içerisinde en özverili ve güzel hazırlanan stantlar Iğdır stantlarıydı. Bu stantlarda Bizimle Iğdır’ı tanıtmak için gelen arkadaşlarımız Iğdır'ın tanıtımı için gayret sarf etti. İl olarak ilk defa böyle bir tanıtıma katıldık. Buna rağmen bizim için verimli ve oldukça faydalı geçti" dedi.
    Vali Pek, Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günleri bizim için önemli bir tecrübe oldu. Bundan sonra daha hazır bir şekilde tanıtım günlerine hazırlık yapacağız. Bize bu konuda destek olan herkese teşekkür ederim" şeklinde  konuştu.    
    Vali Pek, daha sonra tanıtım günlerinde katkıda bulunan katılımcılara katılım belgesi verdi.
    İl Kültür müdürü Osman Engindeniz, ise tanıtım gününde yapılan çalışmalar hakkında genel bilgi sundu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.