Ak Parti Aylık İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

Tarih : 2013-11-25 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Aylık İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

    Başkan Buluş, *7 Kasım Mahallesi, ismi değişmiş adı Özgürlük mahallesi, Emek mahallesi, Karaağaç mahallesi, Konaklı mahallelerinde insanlarımızın çoğu hazine arazileri üzerinde kaçak durumunda elektrik abonesi yapamıyor, su abonesi yapamıyor. Gece kondu ve tapu sorunu yaşanmaktadır. Bu sorunların tek çözümü Ak Partidir. Oyumuzu Ak Partiden yana kullanalım” ”Aydın ve İzmir İllerini uyarıyorum. Seçimde üç gün boyunca Iğdır’da oy kullananları ücretsiz taşıyacaklarına dair ortada telefon mesejları gönderiliyormuş.”  ”Sorunları olduğunda gelelim Ak Partiyle çözelim. Biz günü geldiğinde oyumuzu Ak Partiye vermiyoruz.”

           Toplantıya Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş, Ağrı Milletvekili Kerim Yıldız, Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş, Hoşhaber Belediye Başkanı Osman Toka, Aralık Belediye Başkanı Hanım Turan ve  Partililer katıldı.
                Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mustafa Buluş, Seçim sürecinin yaklaşık bir aydır başladığını belirterek “bizlerde bu seçim sürecinde el ele omuz omuza vererek çözmemiz lazım. İl, İlçe ve beldelerden partimize çok müracaatlar aldım. Bu müracaatlar değerlendirme aşamasındadır. Yapılan temayül yoklaması sonrası anketlerde yapıldıktan sonra bu sonuçlar açıklanacaktır. Temayül yoklamasına belediye başkanlığı için  ilden ve Ankara’dan çok değerli müracaatlar vardır. Umuyoruz bu kısa sürede belirlenir ve partimiz adayını açıklar ve seçim çalışmalarına başlarız. Bu süreçte hiçbir arkadaşımız kırgınlığa küskünlüğe sebebiyet vermeden dostça hoşgörü içerisinde bu süreci götürmeliyiz. Aday adaylığında bir görevi bir arkadaşımıza verdiğimizde diğer adaylarında aynı şekilde seçilen adaya gereken desteği vermelerini istiyoruz.  Ak Parti Iğdır’da çok ciddi bir adayla belediyeyi alacağına inancımız sonsuzdur. Bunun için hep beraber el ele vermemiz lazım Iğdır’ın geleceği çok onemli Iğdır’da belediyecilik anlayışında uzun zamandır büyük bir kayıp yaşanmakta bizler inşallah sizlerle beraber Iğdır’a bir beş yıl kayıp daha yaşatmayalım bu Iğdır’ın geleceği, sağlığı her alanı için çok önemli Iğdır belediyecilik anlamında çok geride kalmış, komşu illere baktığımızda köy görünümünde  bu durumdan sadece ak parti ve ak parti ekibi kurtaracaktır. Ben buradan tüm Iğdır’lı dostlarıma sesleniyorum nolur bir kez’ de oyunuzu ak partiye verin kullanacağınız oy çok değerlidir.
    Bizler geleceğe temiz bir Iğdır bırakmak istiyoruz, Suyu içilmeyen, imar sorunu olan, Kanalizasyon sorunu olan, Hava kirliliği olan, Otopark sorunu olan, kirli bir il bırakmak istemiyoruz. Çevremize baktığımızda hangi belediye ak partideyse o ilin çehresi değişmiştir.  Bizde bu dönem halkımızın önüne çıkacağız projelerimiz bellidir. Iğdır’ın çok ciddi sorunları vardır ve bizler bu sorunları çözeceğiz. Iğdır’ın en büyük sorunu içme suyu sorunudur, kanalizasyon sorunudur ve en önemlisi imar sorunudur. Muhalefet belediye başkanları bu sorunları çözemediler ve halka hiçbir şey veremediler. Ve çözemediler bizler çözeceğiz. Iğdır’ın yine en büyük sorunlarından birisi olan 7 Kasım Mahallesi, ismi değişmiş adı Özgürlük mahallesi, Emek mahallesi, Karaağaç mahallesi, Konaklı mahallelerinde gece kondu ve tapu sorunu yaşanmaktadır. Bu zamana kadar göreve gelen belediye başkanları bu sözü verdiler. Ama bu güne kadar hiçbiri bu sorunu çözmedi. Ve şu anda insanlarımızın çoğu hazine arazileri üzerinde kaçak durumunda elektrik abonesi yapamıyor, su abonesi yapamıyor. Bunlarla ilgili çok ciddi bir sıkıntılar yaşanmakta yargılanmaktadırlar. Elektrik kaçağıyla, suyla bu alanlarda çok ciddi sıkıntılar yaşamakta insanlarımız ama bizim Iğdır’lı insanlarımız bunu asla hak etmiyor. Bunu çözmek için gelin bir kez oyumuzu Ak partiye kullanalım ve bu sorunları hep beraber aşalım. Şu an Özgürlük mahallesi ve diğer mahallelerde gece kondu sorunu diz boyu insanlar sağlıksız koşullarda yaşıyor. Bu sorunların tek çözümü Ak partidir. Bunun için bir oyumuzu Ak parti den esirgemeyelim. Buradan esnafımıza sesleniyorum, Ticaretle uğraşan esnafımıza sesleniyorum, Nakliye sektörüyle uğraşan arkadaşlarımıza sesleniyorum. Hizmet sektörüne ve fırıncılarımıza sesleniyorum. Bu sektörler belediyeden gereği gibi faydalanamıyor. Gün bu gündür tüm sorunları gelelim Ak partiyle çözelim. Biz günü geldiğinde oyumuzu Ak Partiye vermiyoruz. Ama sorunlarımızı Ak Partiye çözdürmeye çalışıyoruz. Biz sorunları çözmek için üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz ama insanlarımızdan da bir tek beklentimiz vardır. Bir oyunu istiyoruz başka bir şey istemiyoruz. Bizim insanımızda bu dönem inşallah oyunu bizden esirgemeyecektir. Belediyecilikte bizlere oyunu vermezler ise ciddi anlamda sıkıntı çekeceklerdir. Ve hizmet alamayacaktır. Şu anda bile istenilen düzeyde hizmet alınamamaktadır.
    Seçim öncesi de Iğdır’da bir takım mesajlar atılmaktadır. Seçimden bir gün iki gün önce otobüslerin ücretsiz kalkacağı yönünde mesajlar atılmakta ve bizimde her yerde dostlarımız var arkadaşlarımız var bu bilgiyi bize ulaştırdılar.  Ben buradan tüm insanlara sesleniyorum. Iğdır’lı olup ta dışarıda yaşayıp ve Iğdır’a oy taşımaya çalışanlara sesleniyorum. Sakın ola böyle bir şeye kalkışmayın bunun karşılığı yargılanmadır, sahteciliktir. Sahte evraktır. Daha öncede bundan yargılanan insanlarımız oldu. Ceza evine giden insanlarımız oldu. Ve hiç kimse bunlara aferin demedi. Hala Mükerrer oyla sahte adresle oy kullanarak yatan insanlar var. Burdan özelikle Aydın ve İzmir illerini uyarıyorum. Burada yaşayan insanlara sesleniyorum. Sakın ola böyle bir organizasyon içine girmeyin, eğer gelipte oy kullanan memursa işlediği suçtan memurluğundan olur. Vatandaş ise hapse girer. Biz Iğdır’da eşit şekilde seviyeli bir seçim geçirilmesini diliyoruz. Böyle  duyumlarla ilgili birimlerden bağlantıya geçtik.” dedi.
    Ağrı Milletvekili Kerim Yıldız ise “Iğdır'ın kalkınması ve gelişmesi sadece ve sadece Ak Partiyle olacaktır." dedi.


Facebook Beğenenler

  1. bir garip adam 2013-11-25 07:23:32

    Allah'ın da izni ve yardımı ile Iğdırda Recep Tayyip ERDOĞAN bile belediye başkanlığına gelip aday olsa, yine kazanamayacaktır. Çünkü akp nin Şia üzerinde oynamak istediği oyunlar aşikardır. Kim dinine sövene oy verirki?

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.