Yıldırım Turan'dan Ak Parti İl Başkanına Anlamlı Ziyaret

Tarih : 2013-12-17 / Kategori : Siyaset

Yıldırım Turan'dan Ak Parti İl Başkanına Anlamlı Ziyaret

    AK Parti Aralık ilçesi Belediye Başkan A. Adayı Yıldırım Turan, ilçenin ileri gelenleri ile AK Parti Iğdır  il Başkanlığına 300'ü aşkın kalabalık bir gurupla gelerek ziyarette bulundu.
    Aralık ilçesinin kalkınması ve gelişmesi için iktidar partisinden belediyenin olmasının avantajlı olduğunu belirten Yıldırım Turan, "Kim ne derse desin, iktidarsız bir belediye çalışamaz, hizmet getiremez. Bizler iktidarın yanında oldukça hizmet edebiliyoruz. Aralık ilçesi iktidar Partisinden olduğu için ilçemize hizmetler geldi. Belediyemiz hizmetleri vatandaşın ayağına götürebildi. Aralık ilçesi halkı iktidarın nimetlerinin farkına varmıştır, ilçemizin ileri gelenleri de bunun farkındadırlar. Bu gün yaşlısı, genci hep beraber Aralık ilçesinden gelerek il Başkanlığımızı ziyaret ettik. Bende Ak Partiden Aralık ilçesi Belediye Başkanlığı Adaylığı için müracaatta bulundum. Bu görev bana verildiği takdirde iktidarın gücüyle ilçemize daha güzel hizmetler edeceğim. Yeni projeler üreteceğim. Bu projelerin hayata geçmesi için iktidarın desteği lazımdır, ilçemiz iktidar partisinden olduğu için birçok sorunumuz çözüldü. Çözülmeyi bekleyen sorunlarımızda var. Bunları da Allah'ın izniyle AK Partiden Belediye Başkanı seçildiğim takdirde hepsini yapıp bitireceğim." dedi.
AK Parti il Başkanı Abdulcabbar Baştemur'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyarete gelenlere teşekkür etti, desteklerinin karşılıksız kalmayacağını, AK Partinin Aralık ilçesinde kazanması gerektiğini ve iktidarın her zaman yanlarında olacağını belirtti.

Facebook Beğenenler

  1. Hizmetsiz Kral 2014-01-01 16:55:54

    Arkadaş ben bu aralık halkını anlamıyorum.Hizmet görmedikleri halde yıldırımı destekliyorlar bırakın bu gövde gösterilerini aralıkta daha dürüst birinin görev yapması aralıgın kaderini degiştirecek yıldırım turan ne yaptı şimdiye kadar aralık halkı aç gözlerini böyle geldi böyle gitmemeli.Kendinizi bu kadar kullandırtmayın yıldırm seçimden seçime milleti işe alır 1 sene sonrada işten atar adam hala gözünüzü boyuyor yazık...

  2. Yeşil Aralık 2014-02-16 19:22:30

    HAngi yolsuzluğunu gördünüz şimdiye kadar. Başka belediye başkanlarının yapıpta yıldırım Turanın eksik bıraktığı ne vardı da sizin kulağınıza gitti de biz duymadık...Atarken bari destekli atın insanları zan altında, tövmet altında bırakmayın... İnanca geldiğinde mangalda kül bırakmazsınız ama ne kuran nede iman bilirsiniz. İnsanları zan altında bırakıp karalamak ta moda oldu bugünlerde....

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.