AK PARTİ IĞDIR İL TEŞKİLATI MART AYI DANIŞMA MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Tarih : 2008-03-31 / Kategori : Genel Haber

ORTAK HEDEF: "IĞDIR'DA BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ KAZANMAK"
  Ak Parti Iğdır İl Başkanlığı tarafından 'Mart Ayı Genişletilmiş Danışma Meclis Toplantısı' yapıldı.

          Parti binası salonunda yapılan ve Ak Parti Bölge Koordinatörü Mahmut Göksu'nun divan başkanlığı yaptığı toplantının açılış konuşmasını yapan  Ak parti  İl Başkanı İbrahim Akkuş, bütün belediyeleri almakla yükümlü olduklarını özellikle  il belediyesini alacaklarını söyledi.
   Akkuş, "Parti disiplini çok önemlidir. Türkiye'nin tüm belediyelerini almakla yükümlüyüz. Parti içi didişmelere kesinlikle yer vermeyeceğiz. Herkes görev kimliği çerçevesinde parti misyonunu taşımak zorundadır. Yerel seçimlerde Iğdır merkez ve 3 ilçesinin 4 beldenin belediye başkanlıklarında Ak Parti bayrağının dalgalanması boynumuzun borcudur. Iğdır'da üye sayımızı 10 bine çıkaracağız. Üye kayıdımız devam ediyor kuracağımız ekiplerle ev ev gezerek Iğdır'da belediye başkanlığı seçimini neden Ak parti almalıdır, belediye Ak partili olursa Iğdır neler kazanır. Olmasa neler kayıp eder onu anlatacağız. Iğdır'da Kürt partisi, Azeri partisi laflarını ortadan kaldıracağız. Iğdır'da aşiretçilik yapılacaksa tek aşiret vardır oda Ak parti aşiretidir " dedi.
                Iğdır'dan sorumlu danışma koordinatörü Van milletvekili İkram Dincer'de "bayramlar güzel günler içindir. Fakat bayramları savaş günlerine çevirenler vardır. 2 DTP milletvekili ve bir avuç insan ortalığı yakıp yıkmaya çalışmıştır. Devletimiz gerekeni yapmıştır. İnşallah bu son olur. Bizler hizmet için varız. Fitne fesattan uzak mahalli seçimlere hazırlanacağız. Genel başkanımız bir konuşmasında "İnşallah" dediği için partimiz kapatılmaya çalışılıyor. Olsun biz durmayacağız. Çalışacağız." şeklinde konuştu.
            Oy almak uğruna geçmişte kurulmuş 800 belediyeyi büyük bir cesaretle kapattıklarını ülkenin hayrına olacak bir işe imza attıklarını belirten Bölge Koordinatörü Mahmut Göksu, “Önümüzde yerel seçim var. Iğdır Merkez belediye başkanlığı Ak partinin olmalıdır. Çünkü  Iğdır'a hizmet lazım. Iğdır'ın gelişip kalkınması gerek. Hizmeti de biz veririz." dedi.

     . Göksu, "Ak parti bu ülkenin birlik beraberliğinin harcıdır. CHP,MHP,DTP Türkiye'nin sorunlarının altından kalkamaz.CHP'nin işi gücü tenkit etmek olmuştur.Atatürk dönemini çıkarsak hep muhalefet olmuştur. Allah CHP'yi muhalefet olarak mı yarattı. Baykal'ın iktidar olma niyeti yok. CHP içinde iktidar bende olsun diyor yeter. İktidar olma hizmet verme niyeti yoktur. Ardahan'da sordum bir gurup vatandaşa CHP kapatılsın mı? diye yok dediler. Bizde bu gidişle Millet CHP'yi kapatacaktır .Nerde ANAP,DYP gibi partiler.Bunun için biz daha çok çalışıp halka hizmet etmeliyiz. Yoksa bu halk bizi de kapatır. Bu kapatma davası ekonomimize zarar vermiştir. Bir Arap şeyhi Türkiye'ye 15 milyon dolarlık yatırım yapacaktı vaz geçti gitti. Tunus'a 35 milyon dolarlık yatırım yaptı. Atatürk'ün dediği gibi "Hakimiyet Kayıtsız şartsız milletindir."Millet ne derse biz onu yapacağız. Bölgesel teşvikler geliyor. Herkes bundan faydalansın. " diye konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.