MEZUN OLDUĞU OKULA 30 BİN YTL BAĞIŞLAYAN GÜRBETCİ BAYANA TEŞEKKÜR BELGESİ

Tarih : 2008-04-01 / Kategori : Genel Haber

  İlimize bağlı Karakoyunlu ilçesi Kacerdoğanşalı köyü Şehit Er Bülent Aras ilköğretim okuluna 30 bin YTL(Otuz milyar)bağışta bulunan Solmaz Arslan isimli bayana Iğdır valisi S.Saffet Karahisarlı tarafından teşekkür belgesi verildi.
    

Almanya'da işçi olarak çalışan Solmaz Arslan, yıllardır birkitirdiği paradan 30 bin YTL okulun kalorifer  tesisatı ve çeşitli ihtiyacı için bağışta bulunmuştu..
         Vali S.Saffet Karahisarlı  bu güzel haraketinden dolayı Solmaz Arslan'a bir teşekkür belgesi verdi. Makamında  Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek ile teşekkür belgesini  veren  Vali Karahisarlı, teşekkür belgesinde şu görüşlere yer verdi: "Türkiye'nin en doğusu olan ve güneşin ilk ışıklarının doğduğu Iğdır'da bir Iğdır'lı olarak mezun olduğunuz okula yapmış olduğunuz katkıdan dolayı sonsuz teşekkür eder, siz hayırsever vatandaşların katkısı ile eğitime %100 destek vererek Türkiye Cumhuriyetini çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmasında büyük katkınız olacaktır. Bir Iğdır'lı hayırsever vatandaş olarak eğitim ve öğretim alanındaki yapmış olduğunuz katkı ve yakın ilgi, alakadan dolayı size şahsım ve Iğdır halkı adına sonsuz teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim"
       Gurbetci Solmaz  Arslan'da, "Beni onurlandırdınız. İleride imkanlarım olduğu sürece eğitime katkı sağlıyacağım yeter ki çocuklarımız okusunlar" dedi. Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek'te, “Solmaz hanımla bir sözleşmede imzaladık paranın nasıl harcanacağı ve bütün harcamalar belgelendiri lerek kendisine sunulacaktır" şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.