MİNİKLER DANONE FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

Tarih : 2008-04-01 / Kategori : Genel Haber

 Danone sponsorluğunda düzenlenen Minikler danone futbol turnuvasında Kıran kırana geçen final maçında birinciliği elde eden  Ziya Gökalp İlköğretim okulu oldu.
Maçlar Gençlik Spor İl Müdürlüğü çim sahasında oynanandı., 24 İlköğretim okulu'nun katıldığı turnuvayı Ziya Gökalp İlköğretim okulu 1ci  İMKB 75 Yıl Halfeli ilk öğretim okulu 2ci, İMKB Mehmetçik İlköğretim okulu 3cülükle bitirdi.

 Bütün takım seyircilerinin de bulunduğu maçta saha içerisinde nefes kesen bir mücadele sergileyen sporcular, maç süresinde performanslarını düşürmediler.
 Birinci olmak için yoğun gayretlerin sarf edildiği karşılaşma Ziya Gökalp İlköğretim Okulu'nun üstünlüğüyle tamamlandı.
 Maç sonrası saha, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu futbol takımının sevinç gösterileri ile renklenirken Okul Müdürü Burhan Kalafat" Düzenli spor yaparak bütün çocuklara sağlık kazandırmak ve teşvik etmek. Spor yaparken neşeyi ve sportif aktivitelerdeki kendiliğinden oluşan dürtüleri uyandırmak ve artırmak. Sağlıkları için sportif aktivitelerin önemini ve daha sonra da okul sonrasındaki sportif etkinliklere uygun bir motivasyon kazanmayı öğrenmelerini sağlamak. Bireylerin, bedensel ve zihinsel yeteneklerini geliştirmelerine, boş zamanlarını sportif yönden değerlendirmelerine ve sağlıklı gelişmelerine yönelik faaliyetleri örgütlemek, geliştirmek ve yöneltmek. Grup çalışmasını, karşılıklı dayanışmayı, paylaşmayı, sosyalleşmeyi ve kişisel özellikleri olumlu yönde geliştirmeyi çocuklarımıza aşılamalıyız" dedi.
 İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilköğretim okulları arasında düzenlenen Küçükler Danone Futbol İl Birinciliği yarışmaları'nda birinci olan Ziya Gökalp İlköğretim okulu 24-25 Nisan'da Şanlıurfa'ya giderek yarı  final maçına katılacak.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.