Iğdır Ticaret Ve Sanayi Odası İle Mng Kargo Arasında Oda Üyelerinin Kargo Gönderimlerinde İndirimlerden Yararlanacağı Bir Protokol İmzalandı..

Tarih : 2015-07-11 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Ticaret Ve Sanayi Odası İle Mng Kargo Arasında Oda Üyelerinin Kargo Gönderimlerinde İndirimlerden Yararlanacağı Bir Protokol İmzalandı..

    Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası ile MNG Kargo arasında, Oda üyelerini kargo gönderimlerinde indirimden faydalanacaklarını sağlayacak bir protokol imzalandı. 

            Iğdır TSO’da gerçekleşen imza törenine Oda Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Arslan, MNG Erzurum Bölge Müdürü Mehmet Arslan yer aldı.
             Protokol imza töreninde konuşan Iğdır TSO Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Arslan "İmzaladığımız bu protokolle üyelerimize bir nebze de olsa katkı sağlayacağız. Anlaşmayla üyelerimiz kargo gönderilerinde @ oranında bir indirimden yararlanacak. Üyelerimiz, MNG Kargo Iğdır Şubesi’ne Odamıza kayıtlı olduklarına dair faaliyet belgesini göstermeleri halinde indirimden faydalanabileceklerdir" ifadelerini kullandı. MNG Erzurum Bölge Müdürü Mehmet Arslan ise “Iğdır Ticaret ve Sanayi odası üyelerinin sisteme tanımlanan özel müşteri numarası ile gönderilerini yüzde 40 indirimli yapabileceklerini belirtirken üye odaklı çalışmayı vizyon edinen Iğdır Ticaret ve sanayi odası yöneticilerine sağladıkları destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası