EMNİYET MÜDÜRÜ YUSUF ÇALKAVURDAN UYARI

Tarih : 2008-05-22 / Kategori : Genel Haber

 ÖĞRENCİLER  ARKADAŞLARINIZI İYİ SEÇİN

 Iğdır Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur “Her yıl olduğu gibi bu yılda ilimizde bulunan merkezdeki 10 lisede terör ve terörizm konusunda öğrencileri aydınlatmak için seminerler düzenledik, arkadaşlarımızın anlattıkları bilgiler öğrencilerimize faydalı olmaktadır.

Öğrenci velilerinden isteğimiz, çocuklarına sahip çıkmaları ve onları kontrol etmeleridir, Öğrencilerimizden de isteğimiz kendilerine zarar verecek arkadaşlıktan uzak durmaları, derslerine çalışmalarıdır, çünkü bu vatan onlardan hizmet beklemektedir” şeklinde konuştu.
İl Emniyet müdürlüğü terörle mücadele şube müdürlüğü tarafından ilimizde bulunan lise lerde  öğrencilere terör konusunda konferans veriliyor.
Okul toplantı salon ve sınıflarında  veri len konferansta terörün öğrenciler üzerindeki emelleri konusunda slayt gösterisi eşliğinde bilgi sunuluyor.
        Iğdır terörle mücadele şube müdürlüğünde görevli polisler İlhan Özyılmaz, Fuat Aslan okul okul gezerek öğrencileri aydınlatıyorlar.
 Iğdır 70. yıl cumhuriyet sağlık meslek lisesinde verilen konferansta konuşan polisler Terör   nedir, terörizmin ve anarşinin amacı konularına değinerek şunları söylediler "Tarihimizle gurur duymalıyız, atalarımız yüzyıllar boyu dünyaya hükmetmiştir, fakat insanları incitmemiş, onları din, dil konusunda   serbest bırakmıştır. Bugün gir meye çalıştığımız AB'ye ders vermiş medeniyet insanlık götürmüştür asla onlara baskı yapmamıştır. Fakat bugün bu devletler bizim ülkemizde kargaşa çıkarmaktadırlar. Terör, kan, gözyaşı ve şiddet kargaşa demektir terörizmin kurbanı ise arayış içinde olan, ailevi sorunları olan, maddi sıkıntı içindeki gençlerdir. Yaptıkları legal çalışma ile gençlerimizin kafasını çelerek onları kendi fikirleri doğrultusunda yetiştirerek terörün ve anarşinin kurbanı yapmaktır. 1980 öncesinde 5 bin insanımız ölmüştür kardeşi kardeşe vurdurtmuşlardır. PKK terörüne 30 bin insanımız kurban gitmiştir. Ülke ekonomimiz 150 milyon dolar zarar etmiştir. Kardeş kanı dökülmüştür. Bunları yapan dış güçlerin sinsi hain planlarıdır. Tek taraflı okumayın her tarafın fikirlerini anlatan kitaplar okuyun kendinizi yetiştirin, bu vatan millet sizlerden hizmet bekliyor. Arkadaşlarınızı iyi seçin. Kötü arkadaş sizleri uçuruma sürükler.” dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.