İHRACATCILAR BİRLİĞİ EĞİTİMİNE KATILANLARA SERTİFİKA

Tarih : 2008-05-23 / Kategori : Genel Haber

    VALİ S.SAFFET KARAHİSARLI"TÜRKİYEMİZİN ZENGİNLİĞİ SİZLER GİBİ YETİŞMİŞ EĞİTİMLİ GENÇLERDİR"DEDİ

Dış Ticaret Müsteşarlığı İle Doğu Anadolu İhracatçılar Birliğinin ortaklaşa olarak hazırladıkları  Eğitim Semineri sona erdi.
        

  Dış Ticaret Müsteşarlığı İle Doğu Anadolu İhracatçılar Birliğinin ortaklaşa olarak hazırladıkları  Eğitim Semineri sona erdi.
          Kültür sarayı konferans salonunda başlayan ve iki gün süren eğitim seminerinin sonunda katılımcılara sertifikaları törenle verildi.
        Törende konuşan Iğdır valisi S.Saffet Karahisarlı, "Ülkemizin kalkınması için ihracat şart .her ülkenin belli zenginlikleri vardır kiminin ki petrol doğalgaz ve madenlerdir. Bizim de en büyük zenginliğimiz okumuş iyi yetişmiş sizin gibi gençlerdir.bunun için kendinizi iyi yetiştirin Bugün Japonya'nın da  fazla bir doğal zenginliği yok fakat azimli çalışkan eğitimli insanları vardır. Bizlerde sizlerin sayesinde  gelişip kalkınacağız "dedi .
          Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği genel sekreteri Fikret Kabakuş' da "  Bu eğitim semineri ile siz gençlerimizi en iyi şekilde eğittiğimizi düşünüyorum. hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü olan 2023 yılında ülkemiz için 500 milyar dolar, bölgemiz için ise 8-10 milyar dolar olan ihracat hedefine ulaşmaktır" şeklinde konuştu.
   Daha sonra iki günlük eğitime katılan yaklaşık 300'e yakın ihracat işi ile ilgili kişiler  ve Kafkas üniversitesi Iğdır Meslek yüksek okulu İhracat bölümü öğrencilerine sertifikaları Iğdır valisi S.Saffet Karahisarlı iş adamı İshak Yaycılı,Ticaret ve sanayi odası başkanı Kamil Aslan tarafından verildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası