Cüneyt Arkın Iğdırlı öğrencilerle buluştu

Tarih : 2008-05-24 / Kategori : Genel Haber

   Türk sinemasının ünlü oyuncusu Cüneyt Arkın, Iğdır'da öğrencilerle buluştu.
Gençlere bölücülük, alkol, uyuşturucu ve sigara hakkında öğütlerde bulunan Arkın, "Türküyle, Kürdüyle bu vatanı birlikte kurduk, birlikte koruyacağız" dedi.
 

Iğdır Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen etkinlikte mikrofonu sorunlarını dinlemek istediği gençlere uzatan Türk sinemasının ünlü oyuncusu Cüneyt Arkın’a öğrenciler, ekonomik, kültürel ve eğitimle ilgili sorunlar hakkında konuşunca, onlara katıldığını söyle yerek, Türkiye'nin bu sorunları çözmek durumunda olduğunu belirtti. Gençlerle sohbet sırasında zaman zaman yaşının ilerlemesini espri konusu yaparak gençleri güldüren ünlü oyuncu Arkın, gençlere sigara, alkol, uyuşturucu konusunda telkinlerde bulunurken,
"Sevgili gençler sizlere ikram edilen içki, sizin arkadaşınız değil, düşmanınızdır. İçki içen, uyuşturucu kullanan asla bir daha sağlığına kavuşmamıştır. Benim ha yatımda tanıdığım bu tür insanların hepsi ölüp gittiler. Arkadaşları sayesinde alkol, uyuşturucu tuzağına düşenlerin hepsi aile bağı zayıf olan gençlerden oluşuyor" diye konuştu.   

Cüneyt Arkın, öğrencilere bölücü terörle ilgili olarak ise şunları söyledi:
"Türküyle, Kürdüyle bu vatanı birlikte kurduk, birlikte koruyacağız. Ayrım yapanlar ihanet etmektedirler."

Bazı öğrencilerin kitaplarını da imzalayan Cüneyt Arkın'a, Iğdır Valisi Saim Saffet Karahisarlı ise Karabağ kilimi hediye etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası