MELEKLİ İLK ÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNDEN MÜZİK DİNLETİSİ

Tarih : 2008-06-02 / Kategori : Genel Haber

  Melekli İlköğretim okulu öğrencileri geride kalan bir yılın kazandırdıklarını sergiledikleri oyunlarla ve gösterilerle ortaya koydular.  Performanslarıyla, velilere duygusal anlar yaşatan öğrenciler, aileler tarafından çok büyük alkışlandılar. 

  Iğdır Kültür merkezinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla birlikte başlayan   programa Vali Yardımcısı Tuğba İnan, Vali Yardımcısı  Mitat Gözen, Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek, Kültür ve Turizm İl Müdürü Y. Kemal Er ve öğrenci velileri ve birçok davetli katıldı.
 Öğrencilerin   sergiledikleri gösteriler, velilerine heyecanlı ve duygulu anlar yaşattı. Okul Müdürü Asker Çevik "Okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak "Çocuklar bizim geleceğimiz Onlara en güzeli sunmak, en iyiyi öğretmek ve en iyi rehber olabilmek en başta anne babalara ve bizlere düşüyor bunun için  var gücümüzle çocuklarımızın geleceği için çalışmalıyız" dedi.
           Daha sonra Melekli ortaöğretim okulu öğrencileri bir yıl boyunca öğrendiklerini aileleriyle paylaştılar, birlikte sundukları gösteriler de, ülkelere ait yerel kıyafetlerle şarkı ve türkülerin okunması ile devam etti.   Melekli ortaöğretim okulu Müzik Öğretmeni Ahmet Kaya "Eğitim-öğretimin başından beri öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya koymak kendi yeteneklerini ortaya koyma şansı tanıyarak Müzik,Oyun, Şiire dayalı etkinlikler yapılmaktadır” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.