BİLGİ YARIŞMASI VE ÇOCUK ŞENLİĞİ

Tarih : 2008-06-02 / Kategori : Genel Haber

  Hüsnü M. Özyeğin İlköğretim okulu Anasınıfı öğrencileri geride kalan bir yılın kazandırdıklarını sergiledikleri oyunlarla ve gösterilerle ortaya koydular.   Performanslarıyla, velilere zaman zaman duygusal anlar yaşatan minik öğrenciler, aileler tarafından çok büyük alkışlandılar.  
  

Miniklerin  sergiledikleri gösteriler, velilerine heyecanlı ve duygulu anlar yaşattı. Çok sayıda davet linin katıldığı programın açılış konuşmasını yapan Hüsnü M. Özyeğin İlköğretim okulu Ana sınıfı öğretmeni Mübarra Üye  Okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak "Çocuklar bizim geleceğimiz." dedi.
 Okul Müdürü Ergun Güvenal "Çocuklarımız bizim yarınlarımız onlara en güzeli sunmak, en iyiyi öğretmek ve en iyi rehber olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.
           Daha sonra minik öğrenciler, bir yıl boyunca öğrendikleri Keklik halk oyunu, Türkmen kızı ve A kızım halk oyunu, şiirler ile Renklerin dili şiir, Cennet skeciyle, Üzülme öğretmenim, Kına gecesi, Ateş böcekleri, Ah kalbim oyunu, Gelin Kaynana skeci ile devam eden oyunu  aileleriyle paylaştılar. 5-6 yaş grubu Anasınıfı öğrencilerinin birlikte sundukları gösterisi ile pek çok alanda, minik öğrenciler becerilerini sergileme imkanı buldular. En son olarak  Minik Papatyalar, Minik Yıldızlar, Minik Kalpler, Minik Tomurcuklar, Minik Serçeler olmak üzere 5 Gurupta minikler arasında bilgi yarışmasıyla devam eden yarışma 10. yıl marşının okunmasıyla son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası