Diyanet İşleri Başkanı Cuma Günü İlimizde

Tarih : 2008-06-03 / Kategori : Genel Haber

   Diyanet  İşleri Başkanı Prof. Dr.  Ali Bardakoğlu ilimize geliyor.
  İl Müftülüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada: ”Toplumumuzu din konusunda aydınlatma ve din hizmeti sunmakla görevli Diyanet İşleri Başkanlığımız, yeni ihtiyaçları ve talepleri dikkate alarak, persone- lin niteliğini artırma, sunulan  din hizmetinin ve verilen yaygın din eğitiminin kalitesini yükseltme gayreti içerisindedir.                                                    

 Diyanet İşleri Başkanlığı  2008 yılı Çalışma Programında, Türkiye  genelindeki personeli içine alan eğitim hizmetlerine önemli  bir yer veril- miştir.
 Bu bağlamda Başkanlığımız, taşra teşkilatıyla merkez teşkilatı arasındaki iletişimi sağlamak, yürütülen hizmetleri yerinde görmek, varsa sorunları mahallinde tespit etmek, hizmetlerin verimliliğini artırmak amacıyla;
 Iğdır İl Müftülüğü bünyesindeki her ünvandaki personel ile, 06/06/2008 Cuma günü saat: 15.00'de       Iğdır    İl     Kültür    Merkezi   Konferans   Salonunda   bilgilendirme ve değerlendirme    toplantısı yapılacaktır. Toplantının birinci oturumu basına açık olacaktır Söz konusu toplantı; Sayın Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali BARDAKOĞLU' nun katılımıyla gerçekleşecektir” denildi.                    

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.