BULUT HASTANESİ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Tarih : 2016-03-14 / Kategori : Sağlık

BULUT HASTANESİ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

          Zaman zaman hastamız olduğunda sağlık hizmeti aldığımız Özel Bulut Hastanesini bu sefer ziyaret ettim. Sağlık alanında her geçen gün bir adım daha ileriye giden ve yeni tıbbi cihazlarla kendini  yenileyen Özel Bulut Hastanesi, 30-40 kişilik kadrosunu 130 kişiye çıkararak bölgenin en büyük özel hastanesi oldu.

 Branş hastanesinden "genel" hastaneye geçen ve bünyesinde çok başarılı doktorları istihdam eden Özel Bulut Hastanesinin Başhekimi Uzm. Dr. Bülent Kaya ve Hastane sahibi eğitimci Erhan Bulut'u makamlarında ziyaret edip bir süre sohbet ettik... Kaya ve Bulut: "Kapasitesini her geçen gün artıran, doktor ve personel sayısı 130'u bulan Özel Bulut Hastanesinin bölgemize verdiği hizmet gerçekten çok büyüktür. 
    Elbette her işletme sahibi gibi bizler de yaptığımız işten para kazanmak isteriz, ancak bizim şu anda para kazanmaktan ziyade, önceliğimiz kaliteli sağlık hizmeti vermek. Sağlık alanında verdiğimiz hizmet gerçekten parayla pulla ölçülmeyecek düzeydedir. Geçtiğimiz kış aylarında şehrimizde vuku bulan salgın hastalıkla 
mücadelede her gün 700-800 hastayı muayene edip tedavi ettik. Özel hastanemizin SGK ile yaptığı sözleşme gereği günlük 400 hasta kotası olan acil servisimizde 700-800 hasta bakarak rüştülüğümüzü ve hizmetimizi ispatlamış olduğumuz düşünmekteyiz. Üstelik bu bakılan fazla hastadan hem ücret alınmamış hem de SGK na fatura edilmemiştir. Şu anda birçok branşta hizmet vermekteyiz. Eksik olan branşlarla ilgili olaraksa Sağlık Bakanlığı ile görüşmelerimiz devam etmektedir. İnşallah en kısa sürede eksik olan branşlarında atamalarını yaparak hizmetlerimizi devam ettireceğiz." dediler.
                Dr. Nejat Yılmaz tarafından kurulan ve daha sonra el değiştiren Özel Bulut Hastanesi, BULUT ailesi tarafından devralındığında ayda ortalama 3-4 bin hastaya bakabiliyordu. Şimdi bu sayı 15 binin üzerinde... Yani Iğdır Devlet Hastanesinin hatırı sayılır bir ölçüde iş yükünü almış durumda. Her gün bünyelerine yeni bir doktor ataması yaparak büyüyen  Özel Bulut Hastanesi, zaman zaman kampanyalar yaparak herkesin sağlık taramasından geçmesine vesile teşkil etmektedir.
                Özel Bulut Hastanesinin başarılı çalışmalarını başhekim ve sahibinden işitmek doğrusu bizleri ziyadesiyle memnun etti. 
    Umarız halkın malı olan bu hastane daha çok büyür, hastalara şifa kapısı olur. Halkımız da bu sayede il dışına gitmekten kurtulmuş olur.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.