İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN BASIN DUYURUSU

Tarih : 2008-06-14 / Kategori : Genel Haber

  Sayın  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali BARDAKOĞLU taşra teşkilatının ihtiyaçlarını  ve taleplerini dikkate alarak, personelin niteliğini arttırmak ,taşra teşkilatıyla merkez teşkilatı arasındaki iletişimi sağlamak , yürütülen hizmetleri yerinde görmek , varsa sorunları mahallinde tespit etmek maksadıyla ,Iğdır'a, 06.06.2008 Cuma günü  bir günlük ziyarette bulunmuşlardır.

    Sayın Diyanet İşleri Başkanımızın Iğdır  programları gereği  11:00 de Valimiz Sayın Saim Saffet KARAHİSARLI "yı, 14:30 da  Belediye Başkanımız Sayın Nurettin ARAS'ı ziyaret ederek 15:00 de İl Kültür Merkezindeki                     'Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısına' geçmiştir. Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısının Programında,
15:00- 15:05 Açılış ,Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
 5:05- 15:15 Kur'an-ı Kerim ve Türkçe Açıklaması
 15:15-15:45 PROTOKOL KONUŞMALARI çerçevesinde :  İl Müftüsü Sayın  Nuri DEĞİRMENCİ, İl Valisi Sayın Saim Saffet KARAHİSARLI, Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof.Dr.Ali BARDAKOĞLU, Açılış konuşmaları yapmışlardır. 
 15:45-15:50  Günün anısına Sayın Diyanet İşleri Başkanımız"a Sayın Valimiz  tarafından,plaket ve  Iğdır Hatırası takdimi yapılmıştır.
 15:50-15:55 ara ilanında SUNUCU; ' Basına açık oturumumuz sona ermiştir. Bundan sonra Sayın Diyanet İşleri Başkanımız İl Müftülüğünün her kademesindeki personeliyle 'BİLGİLENDİRME ve DEĞERLENDİRME' toplantısına başlayacaklardır.'açıklamasını yapmıştır.

BU AÇIKLAMA TAMAMEN PROGRAMIN AKIŞI ÇERÇEVESİNDE OLUP, HİÇBİR KİŞİ VE KURUM İÇİN HAKARET İÇERMEMEKTEDİR. Programın 2.Oturumun ,1.Bölümündeki  15:55-16:05 Mahallinden iki kişinin konuşması sadedinde  ; İLİMİZ EHL-İ BEYT ALİMLERİ DERNEĞİ ADINA ,DERNEK BAŞKANI VELİ BEDER , EHL-İ BEYT ALİMLERİ VE CAFERİ MEZHEBİ MENSUPLARI NIN PROBLEM VE İSTEKLERİNİ İÇEREN BİR KONUŞMA YAPMIŞ,ikinci kişi olarak Aralık Devlet Üretme Çiftliği İmam-Hatibi Ünal ZAMAN konuşmalarını tamamlamışlardır. 16:05-17:00  Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr.  Ali BARDAKOĞLU Iğdır ilinde bulunan her kademedeki Diyanet İşleri Başkanlığı Mensuplarıyla  birlikte ,Ehl-i Beyt Alimleri Derneğinin bazı üyelerinin katılımıyla  'BİLGİLENDİRME ve DEĞERLENDİRME' toplantısına başlamışlardır.
   Sayın Başkanımız Prof.Dr.Ali BARDAKOĞLU"nun  toplantılarında, hiçbir zaman VATANDAŞLAR ARASINDA AYRIM YAPILMAMIŞ, ŞİA DİN ALİMLERİMİZ GÖZ ARDI EDİLMEMİŞ,ve  kendileriyle 17:00- 18:00 saatleri arası,İl Müftülüğümüzde, basına kapalı olarak özel bir değerlendirme toplantısı yapılmıştır.Yapılan bu toplantı  gayet  seviyeli ve verimli geçmiştir. Programları çerçevesinde Sayın Diyanet İşleri Başkanımız saat 18:00 de ilimizden ayrılmıştır.                                                                                                                                                                    Basınımıza Saygı İle Duyurulur   

Iğdır İl Müftülüğ                                                                                             

12.06.2008

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.