VEDA YEMEĞİ

Tarih : 2008-07-10 / Kategori : Genel Haber

  İlimizde 3 yıldan beri görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük,  Hakim Ali Yıldırım, Tuğba Yaprak Günay, Savcı Vural Balcı için veda yemeği düzenlendi.
          İlimizde bir lokantada düzenlenen veda yemeğine bütün adliye çalışanları ile Iğdır barosu avukatları katıldılar.
      

      Yemek sonrasında konuşan Iğdır Valisi S.Saffet Karahisarlı, “Savcı ve hakimlerimizle birlik içinde Iğdır'ın huzuru için çalıştık. Iğdır'a hizmet veren herkese teşekkür ediyorum. Başsavcımız, hakimlerimiz ve savcımıza yeni görev yerlerinde başarılar dilerim. Mustafa Bey'in Iğdır'a yaptıkları hizmetleri unutmayacağız" dedi.
  Ağır Ceza reisi Fatih Akçay'da 11 aydan beri Başsavcımızla birlikte çalışıyoruz. Aramızdan ayrılması bizleri üzmüştür. Bu süre içinde uyumlu bir şekilde çalıştık. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dilerim" şeklinde konuştu.
     Iğdır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük'te, duygulu bir konuşma yaparak "Iğdır'dan ayrılmak çok zor. Keşke kalabilseydim. Iğdır'ı ve Iğdırlıları çok sevdik. Gösterdikleri yakın ilgi ve alakalara teşekkür ediyorum. Bütün protokol ile iyi ilişkiler içinde çalıştık. Birlik oluşturduk. Iğdır'da huzur ve güveni sağladık. Hep başkalarını uğurluyorduk. Şimdi bizi uğurluyorlar." dedi.
  Iğdır Baro Başkanı Mustafa Buluş'ta, “tayini çıkan arkadaşlarla uyum içinde çalıştık. Iğdır'ımıza verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyor yeni görevlerinde başarılar diliyoruz" dedi.
               Tokat ili Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Mustafa Küçük, Hakim Ali Yıldırım , Tuğba Yaprak Günay , Savcı Vural Balcı'ya plaket ve hediyeleri Vali S. Saffet Karahisarlı, Garnizon Komutanı K.J. Albay Osman Nuri Erkan, Ağır ceza Reisi Fatih Akçay, Baro Başkanı Mustafa Buluş, savcı ve avukatlar tarafından  verildi. Yemeğe 5. Hudut alay komutanı P. K. Albay Ahmet Can Çevik, Yüksek okul müdürü Turgut Öcal, hakim ve savcılar, gazeteciler, adliye çalışanları, avukatlar katıldılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası