İLİMİZE BİR HİZMET DAHA

Tarih : 2017-05-01 / Kategori : Eğitim

İLİMİZE BİR HİZMET DAHA

         Iğdır Ticaret odası  yönetim kurulu başkanı Kamil Arslan ‘nın girişimleriyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yaptırılacak olan 24 derslikli IĞDIR TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yer teslimi yapıldı.

 

Başkan Kamil Arslan yapmış olduğu açıklamada, 2013 yılında protokolünü imzaladığımız TOBB ‘un şu an itibarıyla yalnızca 23 ilde olan ve o 23 il içeresinde Iğdır’ın olması sebebiyle  ilimize yatırım  getirmenin haklı gururunu  yaşıyoruz. Sayın TOBB başkanımızın dediği gibi Eğitime yapılan yatırım en hayırlı   yatırımdır. Bunu ilke edinen şahsım ve yönetim kurulum 2013 yılından beri  çeşitli nedenlerle icraata geçilemeyen IĞDIR TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ihale sürecini tamamlamış Sayın Valimiz Ahmet Turgay Alpman ve Türkiye Odalar ve Borsalar birliği Yönetim kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu Başkanı Cengiz Günay ‘ın imzalamış olduğu    protokolle okulumuzun başlangıcı için start verildiğini kamuoyu ile paylaşmak isterim.
    26/04/2017 tarihinde TOBB İnşaat Uygulama Müdürü Haluk Altıntaş  ve Sayın Milli Eğitim müdürümüz Hakan Cirit ile Melekli yolu üzerinde bulunan Iğdır Özel Eğitim Uygulama merkezi yerindeki okul yerimizin yer teslimini gerçekleştirilmiş olduğumuzu belirtir.Yapılan bu yatırımın  eğitim camiasına ve ilimize hayırlı olmasını temenni eder Odamız meclis ve yönetim kurulu adına TOBB camiasına sayın Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu nezdinde şükranlarımı sunarım” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.