IĞDIR BELEDİYESİ RAMAZAN AYININ İLK ÇADIRINI KARAAĞAÇ MAHALLESİNDE KURDU

Tarih : 2017-05-29 / Kategori : Gündem

IĞDIR BELEDİYESİ RAMAZAN AYININ İLK ÇADIRINI KARAAĞAÇ MAHALLESİNDE  KURDU

          Iğdır Belediyesi ramazan ayının gelmesi ile birlikte  her gün farklı mahallede kuracakları iftar çadırlarının ilkini karaağaç mahallesinde Av. Medet Serhat Parkında kurdu.

          İftar çadırının ilk gününe Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan, Iğdır Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Yücebaş, Aynur Timur, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
        Iğdır belediyesi tarafından her yıl kurulan iftar çadırları bu senede ramazan ayı boyunca hergün  farklı noktalarda  kurularak vatandaşlara iftar saatlerinde yemek verilecek. Ramazanın ilk gününde Av. Medet Serhat Parkında Kurulan çadıra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Iğdır belediye Başkanı Murat Yikit ve İstanbul Milletvekili Pervin Buldan iftar çadırına gelenlerle birlikte iftar yaptılar. 
    İftar çadırı ramazanın ikinci gününde yine Karaağaç mahallesinde Selahattin Eyyübi Camisi yanında kurulacak. 
    Konu ilegili bir açıklama yapan Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit "Ramazan ayını vatandaşlarımıza en iyi şekilde yansıtmak adına belediye olarak çalışmalarımız devam ediyor. 11 ayın sultanı Ramazan ayında düzenlediğimiz bu yemeklerle birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor. Dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ramazan geleneğimizi çadırlarımızı her mahallemizde  kuracağız.  Bu yıl yapmış olduğumuz iftar yemeği organizasyonuna katılım geçtiğimiz yıla oranla daha fazla. Bu kadar Iğdır halkı ile birlikte olmak, onlarla aynı sofrayı paylaşmak Ramazanın bizlere en büyük mükâfatı. ”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası