MHP Iğdır il Başkanı Ersoy İçer’den Teşekkür Mesajı

Tarih : 2017-07-07 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır il Başkanı Ersoy İçer’den Teşekkür Mesajı

          MHP IĞDIR İL TEŞKİLATI
         Muhterem Iğdırlılar; Bildiğiniz üzere 2 Temmuz 2017 tarihinde (Pazar günü) Iğdır Ticaret Odası Konferans Salonunda, MHP Iğdır İl teşkilatının Olağan Kongresini gerçekleştirmiş olduk. Yüce Rabbimize sonsuz şükürler olsun ki büyük bir olgunluk ve sükûnet içerisinde geçen kongre sonucunda, şahsımın başkan adayı olarak içinde yer aldığı listeye oy veren delegelerin iradesi sayesinde, önümüzdeki üç yıl için teşkilatımızın sevk ve idaresi görevini teslim almış olduk.

             Öncelikle Yüce Allah’a bizleri utandırmasın. Milli ve manevi hedef ve ideallerimizi gerçekleştirmede gayret ve gücümüzü artırsın. Türk-İslam Ülküsü fikriyle çıktığımız bu kutsal davada Yüce Yaratan Hareketimizi muvaffak etsin.
           Şahsıma ve listemize oy versin-vermesin, her bir üye ve dava arkadaşlarımın tercihlerini saygıyla karşılamak, Milliyetçilikle-Demokrasinin ikiz kardeş olduğunu ifade eden ülkücülük kültürümüzün ve demokrasi anlayışımızın en güzel yansımasıdır.
           Bu yarışa katılan bir diğer başkan adayı Yaşar Çeçen beyin, konuşmasında dile getirdiği birlik ve beraberlik konusu nedeniyle kendisine, listesinde yer alan ve parti üyemiz olan tüm ülküdaşlarımıza ve de kongreye iştirak eden tüm dava arkadaşlarımızın sergiledikleri onurlu duruş, yapıcı tutum ve olgunluk nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyoruz.
             Değerli Hemşerilerimiz
            Yaptığımız kongre aynı zaman da Türk Milletine bir hizmet ve Ülkülerimizi hedefine taşıma uğrunda bir “bayrak” yarışıdır.
Tabii ki böyle bir sevdaya gönül vermiş Iğdırlı bir evladınız ve kardeşiniz olarak bu vazifeye layık görülmek benim için şereflerin en büyüğü olmuştur.
Çünkü bu ülküye baş koyduğumdan beri, Iğdır Ülkü Ocakları başkanlığı yaptığım yıllar dâhil olmak üzere çizgim, fikrim ve düşüncem asla yolundan sapmadı. Bu uğurda verdiğim mücadelede, önümüze çıkan engel ve tehditler karşısında bende tüm ülkücü dava adamları gibi asla tereddüt etmedim ve geri adım atmadım.
              Türklüğün, Türkiye’nin ve Türk Milletinin yaşaması yolunda şehit düşen ağabeylerimizin izinde; ta çocukluk döneminden gençlik çağına attığım ilk adımdan bugüne kadar, kara sevdalısı olduğum Türk milletinin ve devletinin ilelebet yaşaması ülküsünü bir sevda gibi yüreğimde taşıdım.
Her bir köşesi Cennet parçası aziz Türk vatanının ebediyen varlığını sürdürmesi, altında hür ve bağımsız yaşadığımız ay-yıldızlı al bayrağımızın gök kubbede kıyamete kadar dalgalanması, imanımızın ve ruhumuzun varlık nedeni ezanımızın semada sonsuza kadar çınlaması demek olan “Türk-İslam Ülküsüne”, her bir ülküdaşım gibi, bir “kara sevda” ölçüsünde bağlandım. Turanın ve Türk asrının gerçekleşmesi en büyük heyecan ve coşku kaynağım oldu
Türklüğü; ‘kaderde, tasada ve kıvançta bir ve bütün olmayı’ ‘milli bir yemin’ olarak gördük. Her meseleye, Türklük penceresinden, Başkent Ankara merkezli baktık.
            Muhterem Iğdırlılar
           Kongrede yaptığım konuşmada belirttiğim gibi inşallah önümüzdeki dönemde yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye başkanlığını ve Milletvekilliği Genel seçimlerinde milletvekili çıkarabilmek için her türlü gayreti ortaya koyacağız. Ve gece gündüz çalışacağız. Bu çalışmayı da emin olunuz ki bugünden itibaren başlatacağız.
           Bu anlam da, Yüce Türk milletinin sığınacağı tek milli adres olan; MHP’nin başkan ve yöneticileri olarak bıkmadan, usanmadan, gece gündüz çalışacağız. Ki Iğdır belediye başkanlığı ve milletvekilliğini partimiz adına kazanıp,  Iğdır’ımızı; endişelerin, korkuların yoksulluk ve ümitsizliğin kol gezdiği bir şehir olmaktan çıkarıp, huzurla yaşanılan, güvenliğin, kardeşliğin, aş ve işin hâkim olduğu bir şehir haline getireceğiz. Kim ne derse desin, kim hangi fitne ocağına hizmet ederse etsin, biz Milliyetçi Hareketliler olarak; “Liderimizle, Teşkilatımızla, Genel Merkezimizle Ve Ülkümüz Olan Türk-İslam Davasıyla” başarının yolunda koşacağız. Bu mana da gayret bizden, yardım Allah’tandır.
Kamuoyuna Saygıyla duyurulur

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası