ALBATROS CAFE’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Tarih : 2017-07-13 / Kategori : Genel Haber

ALBATROS CAFE’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

        Valilik Yolu yeni elit mekanı ‘’Cafe Albatros’’ ile tanıştı. 
         Topçular Mahallesi Valilik yolu caddesi üzerinde açılışı gerçekleşen Albatros Cafe’nin açılışını, Iğdır Cumhuriyet Baş Savcı vekili Alp Giray,  İl Jandarma Komutanı Kahraman Dikmen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı Müdürü Fikret Bağca, Iğdır Şöförler ve otomobilciler odası Başkanı Selahattin Artantaş Dini alim Veli Beder,  işadamları ve işletme ortakları birlikte yaptı.

Dini alim Veli Beder’in dua ederek açılışını yaptığı “ Albatros Cafe” yoğun katılımla hizmete girdi.
Açılışta konuşan İşletmeci Nihat Aydın, Sefer Arat ve Hıdır Kalafat, tarafından açılan işletme de her türlü kahve çeşidi, soğuk–sıcak içecekler, gibi bir çok zengin menüsüyle sakin ve huzurlu bir ortamda halkımıza hizmet vereck.
İşletmeci Sefer Arat,  özel tatlarımızı denemeleri için tüm Iğdır’lıları davet ediyoruz. 
 “ Albatros Cafede güne güzel başlayın” dedi.
“Albatros Cafe” sahibi Nihat Aydın “davetimizi geri çevirmeyerek açılışa katılan tüm eş, dost, hısım akraba, arkadaş, dostlarımıza ve çok değerli kurum müdürlerimiz ve protokolümüze  teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
Açılışta konuşan Ak parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, Iğdır’ımız her geçen gün gelişmekte ve gerek yatırım gerekse hizmet konusunda büyük gelişmeler göstermektedir. Bu günde Iğdır’a bir makanın daha açılışını yapmış bulunmaktayız. Iğdır’a yatırım yaparak isdihtam sağlayan Albatros Cafe ortaklarına yeni iş yerlerinin hayırlara vesile olmasını diliyor bol kazançlar getirmesini diliyorum.”dedi.
Açılış kurban kesimi ve ardından davetlilere ikramla devam etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.