NAHÇİVAN BAŞKONSOLOSLUĞUNA ZİYARET..

Tarih : 2017-08-05 / Kategori : Genel Haber

NAHÇİVAN BAŞKONSOLOSLUĞUNA ZİYARET..

           Iğdır Ticaret odası  yönetim kurulu Başkanı Kamil Arslan ,Yönetim kurulu Başkan yardımcısı Tahir Talay ve Genel sekreter Gökçen Turan Türkiye Nahcivan Başkonsolosu Nihat ERŞEN’ ve Nahcivan 'a ekonomi Bakanlığı Ticaret temsilcisi olarak atanan Yaşar Kapusuz ‘u makamında ziyaret etti. 

 

         Ziyaret de  Nahcivan ve ilimiz arasında yapılacak Ticaretin artırılmasına yönelik  çalışmalar Nahcivan’a giderken uygulanan vize alırken karşılaşılan sorunlar ,İki ülkenin Ticaret yapan üyelerinin bir araya getirileceği bir platform ile ilgili  çalışmaların hızlandırılarak önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi  değerlendirildi. Ziyaret hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu. 
         Ziyaret sonrası Üyemiz olup Nahcivan’da iş yapan Halef Kızılay ‘ın ve Odamız üyesi İshak Yaycılı ‘nın Lezzet Firması ziyaret edildi. 
        Arslan, Ziyaret esnasında göstermiş oldukları ev sahipliğinden dolayı Halef Kızılay , Lezzet Firmasının Nahcivan ortağı Teymur Rızayev ve Lezzet Firması Koordinatörü Ziyaettin  Alumur ‘a teşekkür eder üyelerimize bol kazançlar dileriz.”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.