Iğdır İl Emniyet müdürü Melih Ekici’ye Anlamlı Ziyaret

Tarih : 2017-09-19 / Kategori : Siyaset

Iğdır İl Emniyet müdürü Melih Ekici’ye Anlamlı Ziyaret

         MHP İl Başkanı Ersoy İçer, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Özcan Zorman, Milliyetçi Haraket Partisi İl Genel Meclis Üyesi Ayvaz Erol İl Başkan Yardımcıları Mutluhan Kaşkar ve  İlker Sarcan ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Fırat Iğdır İl Emniyet Müdürünü makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Ersoy İçer; “Ülkemizde insanlarımızın hak ve özgürlüklerinin güven altında bulundurulmasının teminatı olan, toplumumuzun can, mal, dirlik, düzen ve asayişini sağlamak uğrunda her türlü fedakarlığa gözü kapalı koşan, hatta bu uğurda canını seve seve feda eden Emniyet teşkilatımızın Iğdır İl Müdürlüğünü ziyaret ettik. 
15 Temmuz’da vatan topraklarımızın parçalanmasını, milletimizin bölünmesini, devletimizin ele geçirilmesini hedefleyen alçak ve kahpe FETÖ terör örgütünün darbe teşebbüsü esnasında; Türk devletinin, Türk Milletinin ve Türk vatanının ebet müddet yaşaması uğrunda kahramanca bir direniş ve milli bir duruş  ortaya koyan İl Emniyet Müdürümüz Melih Ekici’ye makamında ziyaret etmek istedik. 
Özellikle Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün darbe girişimi sırasında Şişli İlçe Emniyet Müdürü iken, vatandaşlarımıza ateş açan ihanet çetesi mensuplarıyla çatışan, bu esnada iki gözünden ve omzundan yaralanan, otomobilinde de en az 150 kurşun deliği açılan ve aracı yanan fedakar ve cesur bir İl Emniyet               Müdürünün Serhat şehrimiz, binlerce yıllık kadim Türk Yurdu Iğdır’ımızda bulunmasından dolayı ayrı bir memnuniyet ve gurur yaşadığımızı tekrar ifade etmek isterim.
          Iğdır halkının huzuru ve düzenini sağlama, insanlarımızın can ve mal güvenliğini koruma, kanunları hakim kılma hususunda sahip olduğu devlet tecrübesinin, aynı zamanda; topraklarımızda gözü olan alçak terör örgütlerinin de belini kıracağına yürekten inanıyoruz. Cumhuriyetimizin ve Devletimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Herkesin polisi kendi vicdanıdır. Fakat polis vicdanı olmayanlar karşısındadır” sözlerinde olduğu gibi, polisler canımızı ve namusumuzu koruyacak olan en değerli güçtür.
        Bu nedenle tüm polislerimizi, askerlerimizi ve milletimizi Yüce Rabbim korusun.
Bu vesile ile İl Emniyet Müdürümüze tekrar hoş geldiniz derken, Yüce Allah kendisini, tüm emniyet teşkilatını ve kahraman askerlerimizi korusun. Şehit polis ve askerlerimizin de ruhu şad olsun diyoruz” dedi.
İl Emniyet Müdürü Melih Ekici, ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek iyi temenniler diledi. Ziyaret fotoğraf çekimiyle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.