Kars Iğdır Ardahan Tanıtım Günleri Devam Ediyor

Tarih : 2017-10-21 / Kategori : Kültür & Sanat

Kars Iğdır Ardahan Tanıtım Günleri Devam Ediyor

            Iğdır Kars Ardahan tanıtım günleri başarılı bir şekilde devam ediyor. 
              Çok kalabalık bir ziyaretçi akımına uğrayan Kars Iğdır Ardahan tanıtım günlerini Yeşil Iğdır Gazetesi Sahibi Emir Şıktaş, İşadamı Ferdi Aras, İstanbul Azerbaycan Derneği Başkanı Sefer Karakoyunlu, Aras Dergisi Sahibi Gülay Aras, Yaşam Gazetesi Sahibi Celal Karaali ve beraberindeki Iğdırlılar ziyaret ederek Iğdır Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz ve personeli Zaman Parlak tarafından karşılandılar ve yöresel ikramlarla ağırlanıp tanıtım günleriyle ilgili fikir teatisinde bulunuldu.

 

        Misafirlerini ağırlamaktan memnun olduğunu ifade eden İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz, Iğdırımızı layıkıyla tanıtmak için fuar ve tanıtım günlerini sıkı şekilde takip ettiklerini, yöremizin firmalarının pazar bulması için fuar ve tanıtım günlerinin bir fırsat olduğunu vurguladı. 
          Fuarda Iğdırlı firmaları, Iğdır Valiliği, Belediye Başkanlıkları, Iğdır Üniversitesi, Halk eğitim müdürlüğü yanı sıra Kars ve Ardahan illeri de genişçe yer almaktalar.

Facebook Beğenenler

  1. Fahrettin tigu 2017-10-26 19:23:18

    Beylikdüzünde yapilan etkinliğe birkac arkadasimla beraber bende katildim.cok basarili ve etkileyiciydi.basta turizm müdürü sn.engindeniz olmak uzere emeği gecen herkese tesekur eder istanbuldan selamlarimi sunarim

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.