IĞDIR GENÇLİK MERKEZİ İLE MERKEZİM HER YERDE

Tarih : 2017-10-27 / Kategori : Spor

IĞDIR GENÇLİK MERKEZİ İLE MERKEZİM HER YERDE

          Iğdır gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KARACA ve liderleri ilimiz köy okullarında “ Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında “ Mobil Gençlik Merkezi”  oyunlarını tanıtarak öğrenciler ile hoşça vakit geçiriyor. 

 

             Dolu dolu geçen programda hoşça vakit geçirdiklerini belirten gençler, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı gençlik merkezi çalışanlarına teşekkür etti.
            "Merkezim Her Yerde" projesi ile yüzlerce gence ulaştıklarını belirten merkez Müdürü Ahmet KARACA, "Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen proje ilimizde verimli bir şekilde devam ediyor. Merkezimize uzak bölgelerde yaşayan gençlerimizle bir araya gelerek gün boyu birlikte vakit geçiriyor ve faaliyetlerimizi anlatarak mobil gençlik merkezi oyunlarını  oynamalarını sağlıyoruz. Ayrıca tanıtımlarımızın dışında gençlerimizle birlikte sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetlerde gerçekleştirerek gençlerimize aslında çok yakın olduğumuzu birlikte büyük bir aile olduğumuzun mesajını veriyoruz. Proje faaliyetlerimiz önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz farklı etkinliklerimiz ile devam edecek" şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası