Dr. Alpaslan Erol Tekrar Müdürlüğe Atandı

Tarih : 2017-11-11 / Kategori : Sağlık

Dr. Alpaslan Erol Tekrar Müdürlüğe Atandı

Iğdır İl Sağlık Müdürü görevini başarıyla yürüten Dr. Alpaslan Erol, sağlıkta ki yeni düzenleme ile tekrar müdürlüğe atandı.

 

           Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın bakanlığa gelmesiyle birlikte, sağlıkta yeni düzenlemeler hayata geçirilmiş ve buna bağlı olarak sağlık teşkilatının da yapısı değiştirilmiştir.
           Daha önce birbirinden bağımsız üç kurum olarak hizmet veren sağlık teşkilatı, yeni düzenleme ile İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde toplanarak daha derli toplu, daha aktif ve daha hızlı çalışacak bir yapıya kavuşturuldu.
            Eski sistemde İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler birliği genel sekreterliği ismiyle üçe ayrılan sağlık kurumları, şimdi tek çatı altında toplanmakta, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde, başkanlıklar, başkan yardımcılıkları, uzman ve şube müdürleri şeklinde bir yapılanma oluşturacağı öğrenildi.
          Bu sebepten ötürü 81 vilayette tüm sağlık yöneticilerinin sözleşmeleri durdurulmuş ve yeni yapılanma ile iller kısım kısın açıklanıyordu. Cuma günü itibariyle Ak Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras ve Dr. Alpaslan Erol, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile birlikte fotoğraf çektirerek Dr. Alpaslan Erol’un yeniden İl Müdürü olarak atanmasının imzaladığını açıklanmıştır.
          Iğdır’da görev yaptığı süre içerisinde başarı hizmetler sergileyen Dr. Alpaslan Erol’un tekrardan il müdürlüğüne atanması memnuniyetle karşılanmıştır. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.