İÇ İŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU IĞDIR’DA TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Tarih : 2017-11-12 / Kategori : Genel Haber

İÇ İŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU IĞDIR’DA TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

      İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu,  Iğdır’ın kanaat önderlerinden ve bir dönem Ak Parti Milletvekili adayı olan Ferdi Turan’ın kayınpederi Cihangir Turan’ın  taziye evini ziyaret etti.

 

      Doğubayazıt ilçesinden helikopterle Iğdır’a gelen bakan Soylu Iğdır Milletvekili Nurettin Aras ve Iğdır valisi Enver Ünlü tarafından karşılanarak taziye evine getirildi.
        Burada Turan ailesine başsağlığı dileyen Bakan soylu,”Bizi biz yapan değerlerden birde budur.Büyüklerimizin bize öğretileri,. Medeniyetimizin bize öğretisi tarihimize bize bıraktığı kültürlerden biride burada bulunmamızdır. Biz sadece geleceğinin düşünen maddiyatı düşünen, ölülerinden maneviyattan ayrılan bir millet değiliz. dostunun yakınının cenazesinde  düğününde olmakla millet olunur. Acısında tatlısında asker uğurlamasında bir araya gelmekle millet olunur. Hacı Cihangir Turan amcamıza Allahtan rahmet diliyorum. Ailesine başa sağlığı  diliyorum “dedi.
        Bakan soylu, Uzun zamandır terör operasyonu nedeniyle kapalı bulunan Doğubayazıt Van karayolunun Tendürek  dağı kısmının 10 gün içinde yeniden ulaşıma açılacağını belirtti. Daha sonra öğlen namazını Ulu camide kıldıktan sonra   Iğdır’dan ayrıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.