Sosyal Bilimler Lisesinden Karaçomak köyüne yardım eli

Tarih : 2017-11-15 / Kategori : Eğitim

Sosyal Bilimler Lisesinden Karaçomak köyüne yardım eli

         Iğdır Mehmet Murat işler Sosyal Bilimler Lisesi gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.
        Iğdır Mehmet Murat işler  Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından geleneksel hale getirilen Sosyal sorumluluk projesi  ve kardeş okul projesi kapsamında bu yıl, 9-D  Sınıf öğrencileri tarafından toplanan kırtasiye malzemesi, perde masa örtüsü  Karaçomak köyü ilkokuluna götürülerek öğrencilere dağıtıldı.

 

   Bu faaliyet kapsamında merkeze bağlı Karaçomak köyüne Milli Eğitim Müdür vekili Ahmet Gelal ve okul müdürü Adnan Erhayat Fırat  ile giden öğrenciler sınıfları gezerek öğrencilerin hediyelerini verdiler.
                Milli Eğitim Müdür vekili Ahmet Gelal, bu projede görev alan öğrenci ve idarecilere teşekkür ederek şunları söyledi; “Teknolojinin baş döndürücü bir hızla hayatımıza girmeye devam ettiği günümüzde toplumumuzu ayakta tutan pek çok değerimizi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldık. Böylesine değer kırıcı bir ortamda çocuklarımızın sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeleri, yardımlaşma, dayanışma, paylaşma ve empati yapma gibi güzel hasletlerimize sahip çıkmaları ve bunların verdiği mutluluk güneşiyle yüreklerimizi ısıtmaları, ışıtmaları bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Bu sebeple bu önemli projede emeği geçen öğrencileri, öğretmenleri  tebrik ediyor, onları bu bilinçle yetiştiren ailelerine ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki öğrencilerimiz bu bilinçle donanmaya devam ettiği sürece ülkemizin aydınlık geleceği adına daha da ümit var olacağız.”
        Okul müdürü Adnan Erhayat Fırat““Öğrencilerimin sosyal sorumluluk projesine gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sosyal Bilimler Lisesi olarak ilk defa böyle bir proje düzenledik. Projelerimizin devamı gelecektir” dedi.
                Karaçomak köyü ilkokulu öğretmen ve öğrencileri de Sosyal bilimler lisesi öğrencilerine teşekkür ederek Hediyeleri aldılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.