Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Salonda Konuşacak

Tarih : 2017-12-01 / Kategori : Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Salonda Konuşacak

         Halfeli Belediye Başkanı Reşat Başkara ile Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşma yapacağı alandaki hazırlıkları yerinde incelediler.

          Cumartesi günü Iğdır’da yapılacak olan Ak Parti 6. Olağan il kongresine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamak için devlet tüm imkanları ile hazırlık yaparken, Ak Parti il başkanı Ahmet Tutulmaz ve teşkilatları da hazırlıklarını tamamlamaya, salonu dizayn etmeye devam ettikleri görüldü.
          Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Metin Akkuş ve ekibi salon içi süslemeleri yaparken, salon dışında da bahçe düzenlemesi, çevre düzenlemesi yoğun bir şekilde devam ettiriliyordu.
           Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz yaptığı açıklamada: “Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile gerçekleştireceğimiz 6. olağan kongremiz için tüm hazırlıklarımızın son aşamasına gelmiş bulunmaktayız. Halkımızdan yoğun bir katılım olacağı, Iğdır’ımıza yakışır bir karşılama yapılacağını ümit ediyoruz. Her ne kadar Ak Parti il kongresi olsa da, sonuçta Cumhurbaşkanımız ilimizi ziyaret edeceklerdir. Bizlerde Iğdırlılar olarak en güzel şekilde karşılamalı ve uğurlamayız” dedi.
           Halfeli Beldesi Belediye Başkanı Reşat Başkara’da yaptığı açıklamada: “Sayın Cumhurbaşkanımız, Resimiz şehrimize hoş sefa geliyorlar. Iğdır halkı olarak üzerimize düşen görevi yerine getirecek, en yüksek seviyede karşılayacağız.  Bölgemizin önemli sorunlarından birisi Halfeli Beldesinin İlçe olması sorunudur. Bölgenin stratejisi, güvenliği bunu gerektirmektedir. Bu konuyla ilgili olarak tüm girişimlerimizi tamamlamış, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da sesimizi duyurarak İLÇE OLMAK İSTİYORUZ diyeceğiz” dedi.
            Iğdır Ak Parti teşkilatı 02.12.2017 Cumartesi günü il emniyet müdürlüğü karşısı, kapalı spor salonu bahçesinde halka hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak ve dinlemek için tüm Iğdır halkını davet ettiler. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.