FETÖ/PDY OPERASYONU 4 GÖZALTI

Tarih : 2017-12-02 / Kategori : Gündem

FETÖ/PDY OPERASYONU 4 GÖZALTI

          Iğdır’da FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik olarak örgüt faaliyetlerini deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;4 kişi gözaltına alındı.

       Iğdır Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi:”,FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Iğdır ilinde Lojistik finansman ve aranan örgüt mensuplarının kaçırılması faaliyetlerinde yer aldığı değerlendirilen şahıslara yönelik Iğdır, Van ve                Batman illeri dâhil olmak üzere yapılan operasyon sonucunda 4 (dört) şahıs ( G.İ, E.İ, Y.T. ve İ.Ö.)yakalanarak gözaltına alınmış olup çalışmalarımız devam etmektedir.
                   Yapılan operasyon sonucunda gözaltına alınan şahısların ev aramasında dijital materyaller,13  adet banko dekontu, 1 adet ruhsatsız tabanca, 33 adet fişek, 1 adet ruhsatlı ve 1 adet ruhsatsız tüfek,24.650 TL para, 1 adet yüz dolar, 2 adet 100 euro ve 62 sayfalık vergi inceleme evrakları ele geçirilmiştir.
                      FETÖ/PDY, PKK/KCK, DEAŞ ve DHKP/C olmak üzere Silahlı Terör Örgütleri ile mücadele kapsamında hukuk devleti ilkelerine bağlı ve insan haklarına saygılı görev anlayışı çerçevesinde, gerek toplumun tüm katmanlarıyla gerekse terörle mücadele eden diğer kurumlarla koordinasyon ve işbirliği içerisinde halkımızın huzuru, devletimizin bekası için her türlü terör olayını önlemeye yönelik çalışmalarımız kararlıkla sürdürülmekte ve gerekli tüm tedbirler alınmaktadır.”denildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.