Kongre Teşekkür Mesajı

Tarih : 2017-12-05 / Kategori : Siyaset

Kongre Teşekkür Mesajı

          2 Aralık Cumartesi günü 6. Olağan İl Kongremizi Cumhurbaşkanımız- Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Bakanlarımızın, Genel Başkan Yardımcılarımızın ve Milletvekillerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. 


           ​Kongremize, Cumhurbaşkanımızla kucaklaşmak üzere vatandaşlarımız hem spor salonunda, hem salon dışında,hemde havaalanı güzergahında yoğun ve coşkulu bir katılım sağlayarak sevgi gösterisinde bulunmuşlardır. Cumhurbaşkanımız vatandaşlarımızın özellikle gençlerimizin coşkusundan çok memnun kalmışlardır. 
​           Yoğun bir şekilde hazırlandığımız kongremizin güvenli, huzurlu ve düzen içerisinde geçmiş olması bizleri memnun etmiştir. 
​Öncelikle kongre salonumuzu coşkuyla dolduran ve Cumhurbaşkanımızı samimi bir sevgiyle kucaklayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. 
​            Kongremize teşrif ederek bizleri onurlandıran kıymetli Cumhurbaşkanımıza özellikle şahsım ve Iğdırlı hemşerilerim adına şükranlarımı arz ederim. Yine Ankara’dan gelerek kongremize iştirak eden, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak, Genel Başkan Yardımcılarımız Mustafa Ataş, Cevdet Yılmaz, Fatih Şahin, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Melih Ecertaş, Milletvekillerimiz Erkan Kandemir, Mücahit Daloğlu, ZiverÖzdemir, Sermin Balık, Nurettin Aras, Ali Güner, Cesim Gökçe, Kadın Kolları MKYK üyemiz Sevim Sayım Madak’atelgraf mesajlarıyla katılan Bakan, Bakan Yardımcılarımız, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Milletvekillerimize, Partimizin kuruluşundan bu yana görev alan İl Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyelerimize, Belediye Başkanlarımıza, Ana kademe, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine, Milletvekili adayı ve aday adaylarımıza, köy ve mahalle temsilcilerimize, muhtarlarımıza, seçilmemize vesile olan tüm delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. 
              ​Özellikle kongre hazırlık çalışmalarında görev alan başta Gençlik Kolları Başkanımız ve ekibine, organizasyon firması yetkili ve çalışanlarına, yine başta İlimiz Valisi Enver Ünlü olmak üzere güvenlik, tedbir ve kamu alanında görev yapan güvenlik kuvvetlerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımızın idareci ve personellerine, İlimizin STK mensuplarına, yine ismini zikredemediğim il dışından ve il içinden iştirak eden tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim.
            Kongre çalışmaları esnasında yoğunluk nedeniyle ilgilenemediğimiz, eksik ve kusurlarımız nedeniyle gönlünü kırdığımız ve gönlünü alamadığımız vatandaşlarımızın engin anlayışlarına sığınıyoruz.
​           Son olarak yaklaşık dört yıldır birlikte görev aldığımız ve çalıştığımız yönetim kurulu üyelerimize teşekkür eder, yeni yönetime seçilen arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. 
 
​​​​​​​​​​Av. Ahmet Tutulmaz 
​Ak Parti Iğdır İl Başkanı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.