IĞDIR KAYAK SPOR KULÜBÜ KAYAK SEZONUNU BAŞLATTI

Tarih : 2017-12-08 / Kategori : Spor

IĞDIR KAYAK SPOR KULÜBÜ KAYAK SEZONUNU BAŞLATTI

    Iğdır Kış Sporları ve Kayak Spor Kulübü Başkanı Erkan Arslan ve beraberindeki, Üyeler ve kayak severlerle buluştular. 

 

           Başkan Erkan Arslan, Yeni dönemde kayak sporunu daha geniş kitlelere yaymak için çalışmalar başlattığını ifade ederek, planlanan projeler hakkında bilgi sundu.  
          Arslan ‘’Oluşturacağımız projelerle kayak sporuna yönelik güzel çalışmalar yapacağız. Sizlerin katkıları ile sporcu sayımız biraz daha artacak ve yetişkinlerin de bu spor dalıyla tanışmalarına vesile olacağımıza inanıyorum şuan Iğdırda bizim birçok insana kayak tutkusunu yaşattığımız bir gerçektir.  2002 den bu zamana kadar emeklerimizin karşılığı her geçen gün artıyor  ığdırı kayak sporunu sevdirmenin grurunu yaşıyoruz. Kayak yapmaya gidecek büyüklerime ve küçük kardeşlerimize sizlerin vasıtası ile sesleniyorum öğretici eşliğinde kayak yapsınlar tehlike arz eden spor olduğu için kayak severlere her zaman kulübümüzün kapısı açık bilgi ve birikimlerimizle siz kayak severlerin hizmetinizdeyiz.”dedi.
         Arslan, Öğrencilerimizde en kısa zamanda yarışmalara hazırlayarak ığdırı temsil edecek sporcular yetiştireceğiz. Neden bugüne kadar bu şehirden bir tene kayak sporcusu dahi çıkmadı bu vesile ile kayak sporuna gönül veren herkesi bekliyoruz..Üye kayıtlarımız başlamıştır.” diye konuştu. Bugün etkili olan kar yağışıyla pistlerin kayağa hazır hale getirildiğini dile getiren Arslan "Gerek ulusal düzeyde gerekse de uluslararası düzeyde tüm kayakçıları Sarıkamış'a davet ediyoruz. Kış ve kayak deyince Sarıkamış insanların aklına geliyor. Anadolumuzun bu serhat şehrine bütün sporseverleri davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.                                                                                                                            
                       

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.