IĞDIR’DA YILIN ÖĞRETMENİ FATİH RIZA ÇELİK SEÇİLDİ

Tarih : 2017-12-12 / Kategori : Eğitim

IĞDIR’DA  YILIN ÖĞRETMENİ FATİH RIZA ÇELİK  SEÇİLDİ

YILIN ÖĞRETMENİ, CUMHURBAŞKANI ,BAŞBAKAN VE MİLLİ EĞİTİM BAKANI İLE BİR ARAYA GELDİ.

             Yılın öğretmeni seçilen Haydar Aliyev Fen Lisesi Matematik öğretmeni  Fatih Rıza Çelik, Ankara’da  yapılan öğretmenler günü  kutlamalarına katıldı. Cumhurbaşkanı ,Başbakan ve Milli Eğitim Bakanı ile bir araya geldi.
              Yılın öğretmeni seçilen Haydar Aliyev Fen Lisesi Matematik öğretmeni  Fatih Rıza Çelik, Ankara’da ki kutlama programı ve katıldığı programlarla ilgili olarak  şunları söyledi:   “ 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla Ankara’ya davet edilen 81 il ve yurt dışından gelen Öğretmenler, Ankara’da en üst protokolle ağırlandı. 24 Kasım öğretmenler günü programı 22- 24 Kasım tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşti. Birinci gün 81 ilden gelen öğretmenler “81 İl, 81 İyi Örnek Sergisi’nde başarı hikâyelerini Milli Eğitim Bakanı İsmet YILMAZ’a bizzat Anlattı  ve akşam tiyatro gösterimine katılındı. İkinci gün, Etnoğrafya müzesi, Koç müzesi,
Satranç müzeleri ziyareti yapıldı ve akşam Cumhurbaşkanlığında “Buğday” adlı sinema filminin galasına iştirak edildi. Üçüncü gün, 24 Kasım özel programı gerçekleşti, bu bağlamda ilk önce Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz  öncülüğünde sabah Anıtkabir’e çelenk konuldu, sonra da Başbakan Binali Yıldırım,  öğretmenleri Çankaya Köşkünde kahvaltıya davet etti.
Başbakanımızın kabulünden sonra, Sayın Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz  Öğretmenleri makamında kabul etti. Bakan kabulünden sonra da TBMM Başkanı İsmail Kahraman öğretmenleri makamına kabul etti. 24 Kasım akşamı Milli Eğitim Bakanı öğretmenler onuruna yemek verdi.” 
                Yılın öğretmeni seçilen Fatih Rıza Çelik, TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projelerinde Matematik alanında son 4 yılda toplam 5 projeye danışmanlık yapmış olup, projelerden iki tanesi Erzurum Bölge birinciliği ve bu projelerden en sonuncusu Türkiye
üçüncülüğü derecesini kazanarak Iğdır’da Lise alanında bir ilki gerçekleştirmiştir. Yapmış olduğu bu çalışmalardan ötürü yılın öğretmeni seçilmeye layık görülmüştür.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.