’Sahte Cennetteki Sessiz Çığlık’

Tarih : 2017-12-12 / Kategori : Genel Haber

’Sahte Cennetteki Sessiz Çığlık’

Uyuşturucunun Zararları Sahte Cennetteki Sessiz Çığlık isimli Tiyatro Oyunu ile anlatıldı...

      Haber : Ali ŞIKTAŞ;  Iğdır’da uyuşturucu bağımlılığın gençler üzerindeki olumsuz etkisinin konu alındığı ’Sahte Cennetteki Sessiz Çığlık’ isimli tek perdelik tiyatro oyunu sahnelendi.
         Iğdır Valiliği ile Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü katkılarıyla Kültür Merkezi Salonu’nda sahnelenen ’Cennetteki Sessiz Çığlık’ isimli oyun izleyicilerden büyük beğeni aldı.
          Iğdır İl Emniyet Müdürü Melih Ekici, Emniyet genel müdürlüğünce hazırlanan Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı ÇOGEP kapsamında Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Desdekli Polislik Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen Doğudan yükselen umutlar 5 Projesi çerçevesinde geleceğimizin teminatı gençlerle bir arada olmak amacıyla düzenlenen ve 12 Aralık Öğleden önce ve Öğleden sonra olmak üzere iki seansta toplam 700 Lise öğrencisine sahnelenen “Sahte Cennetteki Sessiz Çığlık” isimli tiyatro oyununda amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve uyuşturucu madde kullanımının önüne geçilmektedir.”dedi.
       "Cennetteki Sessiz Çığlık" isimli oyun izleyen Öğrenciler ise, Tiyatroyu izledik bizler için çok faydalı başımıza gelebilecek kötü şeylerin farkına varmamızı sağladı.
          Özellikle tiyatroda sık sık vurgulanan Ailemize karşı söyleyeceğimiz küçük bir yalanın nasıl büyüdüğünü ve sonunun nerelere vardığının farkına vardık. Özelliklede arkadaş ortamına dikkat etmeyi öğrendik.”dediler.
         Tiyatroya Iğdır Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil, Iğdır İl Emniyet Müdürü Melih Ekici, 5. Hud. Alay Komutanı Taner Güneş, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ercan Savaş,  Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aydoğdu, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, MHP İl Başkanı Ersoy İçer, Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürü Sefer Coşar,  Protokol üyeleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Tiyatro sonunda Toplum Desdekli Polislik Şube Müdürlüğünce Öğrencilere Uyuşturucunun Zararlarını anlatan broşürler dağıtıldı. Kalem ve not defterleri hediye edildi.
        Usta tiyatro oyuncularına protokol tarafından hediyeler taktim edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası