ÖZEL BULUT HASTANESİ, HİZMETTE İLERLEMEYE DEVAM EDİYOR

Tarih : 2017-12-14 / Kategori : Sağlık

ÖZEL BULUT HASTANESİ, HİZMETTE İLERLEMEYE DEVAM EDİYOR

Iğdır’ın özel hastanesi olan Özel Bulut hastanesi, Sağlık sektöründe daha iyi hizmet sunmak için yeniliklere devam ediyor. 

 

         Bulut Hastanesi yönetiminin konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bizim için hedef büyük, çünkü biz paha biçilemeyen ve dünyada hiç birşeye değişilemeyecek sağlık için çalışıyoruz.
          Daha Güçlü bir ekip ve daha güçlü bir kadroyla ığdırın ığdırlının ve çevre illerin sağlıkta umut kapısı olmaya devam ediyoruz.
         ACİL SAĞLIK HİZMETLERİMİZİN TAMAMINI ÜCRETSİZ YAPTIK.
         Sizlerden gelen yoğun istek üzerine, acil servisimizde sosyal güvencesi olan hastalarımızdan alınan yeşil alan muayenesi ilave ücreti kaldırılmıştır.
          BULUT HASTANESİ olarak yıllarca yüzlerce hastamızla birlikte gülümsedik, yarınlara umutla baktık ve daima herşeyin en iyisi için gayret ettik. 
          Şimdi ÜROLOJİ, DAHİLİYE, DİYETİSYEN, GENEL CERRAHİ, KADIN HASTALIKLARI, ÇOCUK HASTALIKLARI ve KBB polikliniğimizle sizlere en iyi hizmeti verme konusunda kararlılığımızı sürdürüyoruz.
           Bizi her daim tercih eden tüm hastalarımıza acil şifalar diliyor. Daha güzel yarınlarda ve en doğru adımlarla her zaman birlikte olmak ümidiyle. Sağlıkla ve sağlıcakla kalın” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.