AK PARTİ İL BAŞKANINDAN BASINA YEMEK

Tarih : 2008-08-20 / Kategori : Genel Haber

AK PARTİ İL BAŞKANI ABDULCABBAR BAŞTEMUR" HEDEFİMİZ YEREL SEÇİMLERİ KAZANMAK"DEDİ. Ak parti il başkanlığı görevine bir süre önce getirilen Abdulcabbar  Baştemur, basınla tanışma yemeği verdi.
        

   Seyitoğulları lokantasında basına tanışma yemeği veren Baştemur,"Yüklendiğimiz görevin sorumluluk ve ağırlığını biliyoruz. Iğdırın sorunlarını çözmek bize, hepimize düşüyor. Siz basın mensuplarının destekleri ile Iğdır'ın sıkıntılarını ve sorunlarını çözmeye çalışacağız. Başbakanımızın Iğdır için verdiği sözler tek tek gerçekleşiyor.2009 yılı itibarı ile Havaalanı, Doğalgaz ve Ünlendi barajı için temel atma törenlerini gerçekleştireceğiz."dedi.
            Bir soru üzerine, yerel seçimler bizim için önemli hedefimiz belediye başkanlığı seçimlerini kazanmaktır. Bunun için Iğdır'da kazanabilecek şaibesiz birisini aday göstereceğiz. Bağımsız belediye başkanı Nurettin  Aras, ne il başkanlığımıza ne de genel merkeze partimize geçme konusunda bir müracaatı olmamıştır. İktidar partisiyiz çok sayıda müracaat eden olacaktır. İçinden en iyisini kazanacak birini seçeceğiz " şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.