Yapı Kredi'den Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine kredi desteği

Tarih : 2008-08-21 / Kategori : Genel Haber

    Yapı Kredi'nin Ticaret ve Sanayi Odaları ile işbirliği, Türkiye genelinde genişleyen şube ağına paralel olarak devam ediyor.

Yapı Kredi, geçtiğimiz Mayıs ayında faaliyete geçen yeni şubesiyle hizmet vermeye başladığı ilimizde oda üyelerine daha avantajlı kredi fırsatları sunmak üzere Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası ile bir kredi protokolü  imzaladı.
20 Ağustos 2008 tarihinde gerçekleşen imza törenine, Yapı Kredi Iğdır Şube Müdürü Ruhi Özkaya ile Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan katıldı. Yapı Kredi Iğdır Şube Müdürü Ruhi Özkaya”  Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan’a Plaket verdi.  İmzalanan protokol sayesinde, oda üyeleri işletme finansmanı gereksinimlerini uygun şartlarla karşılamak üzere, Yapı Kredi'nin sağladığı özel kredi olanaklarından faydalanabilecek.
İmza töreninde bir konuşma yapan Yapı Kredi Iğdır  Şube Müdürü Ruhi Özkaya,  Yapı Kredi'nin genişleyen şube ağıyla, VIP müşteri olarak kabul ettikleri KOBİ müşterilerine mümkün olan her il ve ilçede ayrıcalıklı ticari ve bireysel bankacılık hizmetleri sunmayı amaçladıklarını dile getirerek,"Bildiğiniz gibi, 2008 büyüme hedefimize paralel olarak, Türkiye genelinde açtığımız şubelere her gün bir yenisini ekliyoruz. Temmuz sonu itibariyle, Türkiye genelindeki il ve ilçelerde toplam 800 şube sayısına ulaştık. 2008 yılında ise toplam 160 yeni şube açarak ağımızı genişletiyor olacağız. Şube açtığımız il ve ilçelerdeki sanayi ve ticaret odalarıyla anlaşmalar yaparak, söz konusu il ve ilçelerin büyüyen ekonomisine ve KOBİ'lerimizin gelişmesine katkıda bulunmak istiyoruz" dedi. Anadolu'nun farklı noktalarında KOBİ'lere yönelik bilgilendirme toplantıları düzenlediklerini de belirten Özkaya, Yapı Kredi'nin, hibe fonları, Basel II ve uluslararası ticaret gibi kritik konuları içeren bilgilendirme toplantılarıyla 2008 yılında da Anadolu'nun farklı noktalarında KOBİ'lerle bir araya gelerek desteğini sürdüreceğini ifade etti.
Yapı Kredi Iğdır Müdürü Ruhi Özkaya konuşmasında, Yapı Kredi'nin 2007 yılında başlayan KOBİ bankacılığı alanındaki önemli atılımlarına, 2008 yılında da yeni hizmetler ile devam edileceğini ifade etti. 16 yıl aradan sonra, Iğdır ilinde faaliyet gösteriyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Özkaya "Mayıs ayında faaliyete geçirdiğimiz Iğdır Şubesi aracılığıyla KOBİ'lerimize daha esnek ve iyi şartlarda anlaşmalar sunmak ve onları yatırım kararlarında teşvik etmek istiyoruz. Finansman yetersizliği nedeniyle üretim geliştirme faaliyetlerini gerçekleştiremeyen, üretimde kalite ve ürün çeşitliliği sağlayamayan tüm KOBİ'lerimize yaptığımız kredi protokolü anlaşmalarıyla ulaşmayı hedefliyoruz." dedi.
2007 yılından başlayarak, Yapı Kredi şubelerinde yalnızca KOBİ'lere hizmet vermek üzere özel eğitimlerden geçmiş KOBİ Portföy Yönetmenleri bulunduğunu belirten Özkaya, özel olarak tasarladıkları KOBİ ürün paketleriyle önümüzdeki dönemde de müşterilerinin her türlü bankacılık ihtiyacını karşılayacaklarını belirtti.
Bilgi İçin: Artı iletişim Yönetimi - Elçin Güler (212) 296 69 10 / [email protected]

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası