YETKİLİLERDEN DİLUCU SINIR KAPISINA ZİYARET

Tarih : 2018-01-16 / Kategori : Genel Haber

YETKİLİLERDEN DİLUCU SINIR KAPISINA ZİYARET

       Iğdır il Emniyet müdürü Melih Ekici, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Hakan Başakçı, ve 5. Hudut Alay Komutanı P. Albay Taner Güneş, Iğdır’ın Aralık İlçesinde bulunan Nahcıvan Özerk Cumhuriyeti'ne açılan Dilucu Gümrük Kapısını ziyaret ettiler.

 

         Dilucu Gümrük Müdürü Nebiye Akalın, Kaçakçılık ve istihbarat Müdürü Sevgi Kaya, Pasaport Şube Müdürü Gökhan Karagül, ve görevli personeller tarafından karşılanan Iğdır’ın asayişinden sorumlu yetkililer Dilucu sınır kapısında ki  sorun ve beklentiler ile ilgili bilgi alınarak çözüm yolları üzerinde istişarede bulunuldular.
            Yetkililer, dinledikleri aksaklık ve beklentileri kısa süre içerisinde çözeceklerini  işleyişin daha verimli hale gelmesi için çalışacaklarını vatandaşın gidiş ve gelişinin daha rahat bir şekilde yapması için gerekli çalışmanın  yapılacağını belirttiler.
              Dilucu gümrük müdürlüğünde yapılan toplantıda sınır  kapısında  herhangi bir tıkanıklık olup olmadığı konusu istek ve şikayetler ele alınarak çözüm yolları tartışıldı.
                  Iğdır il Emniyet müdürü Melih Ekici, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Hakan Başakçı, ve 5. Hudut Alay Komutanı P. Albay Taner Güneş   gümrük Müdürleri ve  personel ile sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledikten sonra gümrükten ayrıldılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.