Iğdır İHH den öğrencilere kışlık bot ve mont dağıtımı yapıldı.

Tarih : 2018-01-18 / Kategori : Genel Haber

Iğdır İHH den öğrencilere kışlık bot ve mont dağıtımı yapıldı.

       Iğdır İHH İnsani Yardım Derneği , Başakşehir İHH İnsani Yardim Derneği  iş birliği ile Iğdır da  210  yardıma muhtaç öğrenciye  kışlık bot ve mont  dağıtımı yapıldı.

 

            Fen Lisesinde 35 öğrenciye Mahmut Nedim Kuyumcu ilkokulunda 100 öğrenciye ve Cumhuriyet Ortaokulunda 75 Öğrenciye yapılan yardım, öğrencilerin  yüzünü güldürdü.
              Kışlık bot ve mont yardımının  devam edeceği söylendi.  Iğdır İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Hikmet  Ulaş; Sevgili çocuklar, bizler İnsanı Yardım Derneği olarak sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmek için zaman zaman bu tür kampanyalar düzenliyoruz. Malum kış şartlarında okumaya çalışıyorsunuz, bizlerde büyükleriniz olarak sizlere ufakta olsa bir katkı sunmak istiyoruz, kabul ederseniz çok mutlu oluruz. Bizler bu alanda kendimizi sorumlu hissediyoruz, yaptığımız projeler akabinde toplumumuzun olumlu geri dönüşleri ve onların taktirini kazanmak bizlere mutluluk veriyor, bizi onure ediyor. Diğer dernek ve STK'larımızın da bu tür faaliyetlerini daha da arttırarak gerçekleştirmesini arzu ediyoruz. Bu ülke bizim hepimizin ortak paydamız. Bu anlamda yapacağımız faaliyetlerle de gayretlerle de ülkemizin gelişim sürecine katkıda bulunmak çok önemlidir. Sosyal yardımlaşma anlamında da bu tür faaliyetlerin çok gerekli olduğuna inanıyoruz. Arkadaşlarımla birlikte sizlere sevgilerimizi sunuyoruz ve öğrenim hayatınızda başarılar diliyoruz" dedi.
            Öğrenciler adına isim isim hazırlanan hediye paketleri, öğrencilere İHH yetkilileri ve okul yetkililerince dağıtıldı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.