Ülkü Ocakları Iğdır İl Başkanı Gürel “Ülkü Ocakları Olarak Oynanan Oyunların Takipçisiyiz”

Tarih : 2018-01-18 / Kategori : Siyaset

Ülkü Ocakları Iğdır İl Başkanı Gürel “Ülkü Ocakları Olarak Oynanan Oyunların Takipçisiyiz”

Ülkü Ocakları Iğdır il Başkanı Arif Doğan GÜREL, “Dalımızı kırmak isteyenin ağacını kökünden sökeceğiz,”dedi.

 

        Ülkü Ocakları Iğdır il Başkanı Arif Doğan GÜREL, yapmış olduğu basın açıklamasında sözlerine şöyle devam etti; Cumhuriyetin ilanından kısa bir süre sonra 17 kasım 1924’de kurulan terakkiperver Cumhuriyet fırkası ile birlikte çok partili siyasi hayata geçiş gerçekleşmiştir. 
Çok partili hayata geçişle beraber herkes istediği siyasi partiye oy vermiş, istediği partide siyaset yapma hakkına sahip olmuştur. Geçmişten günümüze birçok siyasi parti kurulmuş bunlardan birçoğu kısa bir süre sonra siyasi partiler mezarlığına gömülmüş, bazılarıda milliyetçi hareket partisi gibi bugüne dek siyasi varlığını sürdürmüştür. 
         Bugün itibariyle yüksek seçim kurulu bilgilerine göre 88 siyasi parti faliyetine devam etmektedir. Kurucu genel başkanımız merhum başbuğumuz alparslan türkeş beyin belirtdiği gibi ’’ülkücü kimsenin tekelinde olmaz diyorlar. 
         Halt etmişsiniz. Ülkücü milliyetçi hareket partisinde olur, milliyetçi hareket partisinde olmayan ülkücü değildir’’ sözlerinden yola çıkarak belirtmek isterimki ülkü ocakları nazarında milliyetçi haraket partisi dışında hiçbir siyasi partinin önemi yoktur.
         Dün olduğu gibi bugünde ülkü ocaklarının hedef ve çalışmaları, yarınların milliyetçi büyük Türkiyesinin inşaasıdır, son zamanlarda ülkücü milliyetçi harekât üzerinde oynanan oyunlar yaratılmak istenen algılar bizleri daha da hırslandırmış ve bilenmemizi sağlamıştır.     Bu bağlamda belirtmek isterimki ülkü ocakları olarak kurulan oyunların yaratılmak istenen algıların yakından takipcisiyiz ve hiçbir zaman sessiz kalmayacağız, dalımızı kırmak isteyenin ağacını kökünden sökeceğiz,   kendilerini iyi olarak adlandırmakla beraber kimsenin iyi olunmayacağını çok iyi bilmeleri gerekmektedirler. 
         Zikzaklı geçmişini çok iyi bildiklerimiz, kartvizit peşinde koşanlar, tek derdi mevki makam olanlar emin olsunki çıkarmış olduğunuz ülkücü kimlik olmadan hiçbir değeriniz yoktur.
        Her fırsatta gemiyi terk edip baska limana sığınanlar, en büyük rant nerdeyse orayı kesenler bilsinlerki ruhi kılıçkırandan fırat yılmaz çakıroğluna herkesin emeğinin var olduğu şeditlerimizin kanlarıyla bugüne ulaşmış olan bu kutlu davanın yılmaz bekçileri olarak mukaddes davamızı en yükseklere taşımak adına var gücümüzle mücadelemize devam edeceğiz.
       Gemiyi terkettikten sonra türlü ihanetlerde bulunanlar hala o kirli ellerini ülkücü milliyetçi camiada bulundurmak istemektedir tüm bu oyunlara  başı dik alnı açık bir şekilde karşı duracağız ve en yakın takipcisi olacağız.
          Hayatının her alanında dünyalık menfaatleri elinin tersiyle itmiş bir teşkilatın mensupları olarak iyi parti Iğdır kurucu il baskanına büyük türk düşünürü Yusuf has hacipin sözleriyle seslenmek istiyorum ve umuyorumki ders çıkarır ve yaşam şekli edinirler; kendi çıkarını kollama, halkın çıkarını gözet, kendi çıkarını milletin çıkarı içinde gör. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.