MUTLULAR TRANSPORT LTD. ŞTİ’NE TEŞEKKÜR BELGESİ

Tarih : 2018-01-19 / Kategori : Genel Haber

MUTLULAR TRANSPORT LTD. ŞTİ’NE TEŞEKKÜR BELGESİ

          Tır karneleri himayesinde Uluslararası Eşya taşınmasına dair gümrük sözleşmesinin ülkemizde uygulanmasına Bakanlar kurulunun 29/03/1966 tarihli kararı ile karar verilmiştir. Sözleşme gereğince kefil kuruluş olmak üzere ve tır karnelerini vermek görev ve yetkisi ise Bakanlar kurulunun yine aynı tarihli kararı ile Birliğimize tevdi edilmişrtir.

         2017 yılının Birliğimizin kefalet sistemindeki 51.yılı nedeniyle 19/12/2017 tarihinde Tır sistemi kefaletinde 51. yıl isimli organizasyonda sistemde en fazla tır karnesi kullanan üyelere plaket takdim edildi.
         Odamız üyesi Mutlular Transport Ltd.Şti yetkilisi İsmail Akan Türkiye genelinde 11. sırada yer alarak hem ilimize hemde bölgemize haklı gurur yaşatmıştır. 
          Iğdır Ticaret Odası yönetim kurulu Başkanı Kamil Arslan, yapmış olduğu açıklamada Türkiye genelinde Tır karnesi verilmesinde yetkili 18 odanın içersinde yer almaktayız. Yetkili olduğumuz tarihten bu yana Tır Karnesini   odamızdan alan   aynı zamanda genç girişimci kurulu üyemiz olan Mutlular Transport Ltd.Şti.yetkilisi  İsmail Akan'a bu gururu odamıza yaşattığı için teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz. dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.