MHP’den Ak Partiye Anlamlı Ziyaret

Tarih : 2018-01-26 / Kategori : Siyaset

MHP’den Ak Partiye Anlamlı Ziyaret

         Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır İl Başkanı Ersoy İçer, ile Merkez İlçe Başkanı ve yönetimi Ak Parti İl Başkanı  Av. Ahmet Tutulmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

          Türkiye gündeminde geniş yer bulan AK Parti-MHP milli mutabakatının akabinde gerçekleşen bu ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Av Ahmet Tutulmaz,  “Öncelikle şahsıma ve partimize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakadan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. 
          Milliyetçi Hareket Partisi ile birçok değerimizin örtüştüğü bir gerçektir. 
Milli mutabakat açıklamalarının ardından yapılan görüşmeler toplumda ciddi bir karşılık buldu ve buna her iki siyasi partinin gönüllüleri ve yöneticileri de yeşil ışık yaktı. 
          Liderlerimiz yerli ve milli duruşuyla aslında dünyaya ve Türkiye düşmanlarına meydan okuyor. Bizler iki ayrı siyasi parti olsak da vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletin bekası konusu ortak davamızdır. Bizi diğerlerinden ayıran da budur” dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır İl Başkanı Ersoy İçer, MHP olarak en sıkıntılı dönemlerde bile ülke çıkarlarını gözeterek tavırlarını net bir şekilde ortaya koyduklarını belirtti.
           İçer, MHP olarak parti ayırımı gözetmeden ülkemiz ve milletimiz için en hayırlısı neyse onu yerine getirmeye çalışacağız. MHP ve AK Parti aynı noktada birleşerek büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.