PLASTİK CERRAHİ UZMANI ALİ RIZA YILDIRIM’DAN MÜJDE!

Tarih : 2018-01-31 / Kategori : Sağlık

PLASTİK CERRAHİ UZMANI ALİ RIZA YILDIRIM’DAN MÜJDE!

           Iğdır Devlet Hastanesi Plastik cerrahi uzmanımız Ali Rıza Yıldırım ‘çok yakında Liposakşın (liposuction) yani yağ alma işlemi ve parmak kopmaları yâda doku kayıplarının onarımı için mikrocerrahi operasyonlarını yapmaya başlayacağız’ müjdesini verdi.

 

            Yıldırım: ’ Hastanemizde birçok estetik ve rekonstrüktif operasyonu başarıyla yapmaktayız. Bunların başında Burun estetiği ameliyatları geliyor.  Daha sonra göz kapağı germe, kepçe kulak, karın germe, meme büyütme ve küçültme, cilt-cilt altı tümörleri ben çıkarılması ve yara izi düzeltilmesi operasyonlarını da başarıyla yapmaktayız.
             Şimdi de daha önce Iğdır ilimizde hiç yapılmayan liposakşın ve mikrocerrahi operasyonlarını gerekli ekipmanlar tamamlandıktan sonra en kısa sürede yapmaya başlayacağız. '' dedi.
            Plastik Cerrahi Uzmanı YILDIRIM şöyle devam etti: ''Hastalarımızın başka illere gitmeden bu tür problemlerine derman olacağız inşallah.   Hem estetik açıdan hem de fonksiyonel açıdan faydalı olmak ve en kısa zamanda normal yaşamlarına geri dönmelerine katkıda bulunmak için hizmete hazırız. ‘
Birçok başarılı estetik ameliyata imza atan ve yoğun bir şekilde çalışan Yıldırım estetik ameliyatları hakkında şunları da ekledi:
             ‘’Estetik operasyon sayesinde kişilerin dış görünümünde olumlu değişimler olmakta ve özgüveni artmaktadır. Konuyu detaylı bir şekilde görüşmek için hastalarımızı Iğdır Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi polikliniğine bekliyoruz.’’ 

Facebook Beğenenler

  1. Selami 2018-10-20 23:37:48

    Jinekomasti ameliyati yapiyormusunuz

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası