İKİ GENÇ İNSAN DAHA KANSER KURBANI OLDU

Tarih : 2018-02-02 / Kategori : Sağlık

İKİ GENÇ İNSAN DAHA KANSER KURBANI OLDU

           Iğdır da kanserden iki kişi daha öldü.Son yıllarda artan kanser vakalarına bir yenisi daha eklendi .
          Leyla Taştan isimli bayanla Üniversite öğrencisi Zeynel Abidin Arslantürk  yakalandıkları kanser hastalığına yenilerek vefat ettiler.

 

          Iğdır da son yıllarda meydan gelen kanserden ölümlerin çoğalmasını vatandaşlar Ermenistan da ki eski sistem Medzomor Nükleer santraline bağlıyorlar.
          Vatandaşlar "Kanser vakaları gün geçtikçe artıyor ve ölümlere sebep oluyor .Kanser ölümlerinin artmasının bir edeni medzomor Nükleer santralından 1988 yılında meydan gelen depremden yayılan radyasyon da olabilir "dediler.
                Azerbaycan Evi derneği Başkanı Serdar Ünsal,”Son bir ay içinde Iğdır’da kanserden en az 10 kişi hayatını kaybetmiştir. Kanser ölümlerinin artması herkesi tedirgin etmektedir. Hava kirliliği,toz ve Ermenistan’dan yayılan radyasyon kanser ölümlerini artırıyor.”dedi.

Facebook Beğenenler

  1. Mahsun aktaş 2018-02-11 00:17:09

    Peki arkamızda kim varki biri cıkıpta demiyor bu ığdır daki vatandaşlar bu kadar devletini koruyup koliyan bi vatandaştır yabancı sınırında olan ilimiz hiç gelişmiyor ve ortada nüklüyer santral fabrikası var uzun yılardır ben şahsen elimden gelse bu santrali dakikada imha ederim

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.