Merkez Eczanesinin AçılışıYapıldı

Tarih : 2018-02-11 / Kategori : Sağlık

Merkez Eczanesinin  AçılışıYapıldı

    Iğdır’da  yeni kurulan Merkez  Eczanesinin açılışı yapıldı.

 

 

          Iğdır’da  yeni kurulan Merkez  Eczanesinin açılışı yapıldı.
               Iğdır’lı iş adamı Aydın Çınkıl’ın oğlu  Eczacı Muhammed Ali Çınkıl, tarafından Iğdır Atatürk caddesi Valilik binası yakınında  açılan Merkez Eczanesinin açılış kurdelesini Iğdır  Valisi Enver Ünlü ,Vali yardımcısı,Abdullah Seçkin Koçak,Belediye  başkanı Murat Yikit,, Iğdır  Eczacı Odası Başkanı Nazım Karadağ ,Ehlibeyt Alimler Derneği başkanı Veli Beder,Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Kamil Arslan, ve Aydın Cıngıl tarafından kesildi.
               Iğdır  Valisi Enver Ünlü, Kurum Müdürleri, Davetlilerinde aralarında olduğu çok sayıda davetlinin hazır bulunduğu eczanenin açılışı okunan dualarla yapıldı. 
            Eczane açılışında konuşan Vali Enver Ünlü, Bugün burada çok genç bir kardeşimiz olan Eczacı Muhammed Ali Çınkıl, tarafından açılışı yapılan  Eczanemizi gezdik. Prosedürlere uygun yeni bir sistemle dizayn edilmiş,  İnanıyorum ki Eczacı Muhammed  Ali Çınkıl’da  insanlarımızın sağlığına katkıda bulunacak güzel hizmetler yapacaktır. Yeni iş yerinin ilimize ve Iğdır’a hayırlara vesile olur bol kazançlar diliyorum.”şeklinde konuştu.
              İş adamı Aydın Cıngıl ve Eczacı Muhammed Ali Çınkıl’ise, Açılışımıza katılan sayın Valimiz Enver Ünlü’ye, belediye başkanımıza ,Kurum Müdürlerimize, Davetlilere açılışımıza iştirak ettikleri için bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Görevimi layıkıyla yerine getireceğime söz veriyorum.”dedi.
         Açılıştan sonra misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı.
             Iğdır’da yeni açılan eczane ile eczane sayısı Tuzluca da 3 ,Aralık ilçesinde 3 merkezde ise 36 eczane  olmak üzere toplam  40 eczane oldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.