Özel Diş Polikiliniği (Prof Dent)’den Görkemli Açılış

Tarih : 2018-03-29 / Kategori : Sağlık

Özel Diş Polikiliniği  (Prof Dent)’den Görkemli Açılış

        Iğdır Özel Modern Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği, ilk şubesi olan Ağız ve Diş Sağlılığı Polikliniği (Prof Dent)’i Karsta açtı.
Kars’ta Ağız ve Diş Sağlılığı Polikliniği (Prof Dent) görkemli açılışıyla hizmete açıldı.

           Kazım Paşa Caddesi üzerinde numara 75’te profesyonel diş sağlığı hizmeti verecek olan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde, öncelikli olarak implant cerrahisi, orodonti (diş teli), diş estetiği ve gülüş tasarımı, protez, diş eti tedavisi, ağız diş çene cerrahisi ile çocuk diş hekimliği gibi çeşitli dallarda hizmetler verilecek.  
          Yepyeni ve modern vizyonuyla Kars’ta hizmet vermeye başlayan Ağız ve Diş Sağlılığı Polikliniği’nin (Prof Dent)’in  açılışını,  AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Belediye Başkan Yardımcıları Ferit Yenice, Nusret Kara ve (Prof Dent)  Diş polikliniğin sahibi Dr. Mikail Ömergil tarafından gerçekleştirdi. 
Açılışa davetliler ve Karslılar katıldı.
          Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Dr. Mikail Ömergil,  AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Belediye Başkan Yardımcıları Ferit Yenice ve Nusret Kara,  ile davetlilere poliklinikte verilecek sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi.
          Polikliniğin açılışının ardından gazetecilere açıklamada bulunan Kars Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Yenice, Dr. Mikail Ömergil’e ve Murat Ömergil’e Karsta verecekleri hizmetten dolayı teşekkürlerini sunarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’ da, Ağız ve Diş Sağlılığı Polikliniğinin ilimiz için önemli bir ihtiyaç olduğunu belirterek: “Dr. Mikail Ömergil’in hekimliğinin yanında ticari girişimciliği de var. Mikail Bey ilimiz için de çok ihtiyaç olan bir  (Prof Dent)  Özel diş merkezini Karslıların hizmetine sundu. 
          Karslılar bu konuda çok sıkıntı çektiğini söyleye biliriz. Ama son yıllarda Hükümetimizin hastane yatırımlarının yanında böylesine özel teşebbüslerin de ilimize gelmesi güzel bir (Prof Dent) diş merkezinin oluşturularak Karsa kazandırmaları bizleri mutlu etti. 
        İnşallah bizler de her alanda sizlere destek olacağız. Her konuda yanınızdayız. Kars’a ve Kars halkına yatırım yaptığınız için sizlere teşekkür ediyoruz.  Yeni iş yerinizin hayıtlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.  Açılış ikram ve (Prof Dent)’in gezilmesiyle son buldu. Haber: Ali ŞIKTAŞ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.