Hedef Alparslan Erol

Tarih : 2018-04-15 / Kategori : Sağlık

Hedef Alparslan Erol

Şikayetçi olanlar da FETÖ ve PKK’dan işlem görenler. 
Erol’a saldıran ise AKİT TV 

           Geçtiğimiz hafta Akit tv’de ısmarlama iki haber yayınladı. Habere konu olan ve uyduruktan belgeler sunularak haberin içini doldurup seyrini başka taraflara çemye çalışan Akit tv, gerçek niyetini de yaptığı haberde açıklamış oldu.  
Akit tv yapmış olduğu haberde, Alparslan Erol için mezhepçi bir yapılanma içerisinde olduğunu vurgulamış, oysa yeni yapılanma da mezhepçi bir yapılanma olmadığı, tamamiyle vatanperver bir yapılanma olduğu için Akit tv ve kafadarlarının hoşuna gitmemişti. 
          Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli değerlerimize sövmesiyle tanınan Akit tv’nin Alparslan Erol’u övmesi zaten beklenemezdi. 
          Haliyle PKK ile çözüm sürecinin bitmesi, FETÖ ile 15 Temmuz savaşının başlaması,  ülkemizi farklı bir sürece doğru  sürükledi.  Bir çok PKK’lı mekap ayakkabısını çıkarıp kundura giydi. Birçok FETÖ’cü  de cemaatin en etkili kolu olan Fetullah Gülen (FETÖ) terör örgütünden ayrılıp,  cemaatin diğer kollarına dağılıp kamufle oldular.  Şimdi o  durdukları yerlerde yapılanıp geçmişte olduğu gibi insanları karalayıp, sindirip, mahkum edip amaçlarına ulaşmaya çalışmaktadırlar. 
           15 Temmuz sonrası Ak Parti hükümeti  PKK ve FETÖ’cülerin üzerine giderek bir çok örgüt bağlantısı olan kişiyi  meslekten ihraç etti. Bu ihraçların tamamı emniyet ve istihbarat birimlerinin tesbiti ile Ankara’dan gelen talimatlar doğrnultusunda gerçekleşti.  Ancak içlerinde  kader mahkumu diyebiliceğimiz kişilerde mevcuttu. Doğal olarak bu ihraçlar yapılırken tepki gösterenler oldu, bunu sen yaptın deyip amirine saldıranlar oldu,  geri dönmek için siyasileri devreye sokanlar oldu.  Bu yaşanan ihraçlarla ilgili Iğdır’da en çok eleştirilen kişilerden biri de İl Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Erol idi. Aslında sebebi çok basit, birinci sebebi sağlık teşkilatının personal sayısının çokluğu. İkinci sebebi teröre bulaşmış olan kişilere Erol’un taviz vermemesi. Akit tv her zaman yaptığı gibi yine iftira dolu, hakaret dolu, yalan dolu bir haber yaptı. Ve bu haber yapılırken yine devletine, milletine, vatanına bağlı bir kişi yıpratılmaya çalışıldı. Ve daha da ilginci bu haber aynı zamanda bir ihbardır. Savcılık bu haberle ilgili soruşturma başlatmalı, bu haberi servis edenleri ortaya çıkarmalı, toplum içinde kin ve nefret uyandıran paylaşımlar yapanlar hakkında işlem yapılması gerekir diye düşünmekteyiz.  
         Ak Parti hükümeti de tavrını net olarak belerlemelidir. Gerek Milletvekili ve gerekse İl başkanı tavrını net olarak ortaya koymalıdır.  Hükümetlerinin atadğı kurum müdürleri  Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi teröristle mücadele mi edecekler, yoksa teröriste el pençe divan tabii mi olacaklar?  Kimse kimseyi aptal yerine koymkasın, vatan millet, bayrak bizim olmazsa olmazımız olduğunu dünya alem bilir. Akit tv gibi duruşsuz, milli olmayan, terör ve uzantılarını sürekli koruyup kollayan, bir kafa yapısına sahip olmadığımızı cümle alem bilir. 
         Ak Parti  hükümeti dün  altını oyan, ülkeyi ele geçirmek isteyen FETÖCÜLERİ görmemişti, kandırıldık demişti. Bu gün de FETÖ’nün uzantılarını nerelerde kümelendiklerini, neler peşinde olduklarını, şimdiden görmesi gerekmektedir. Eğer görmezden geliyor, ya da el altından FETÖ’nün uzantılarına yeşil ışık yaılıyorsa bu vahim durumu telafi etmek mümkün olmayacaktır diyebiliriz. 
          İl Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Erol’un üzerine gidilmesinin asıl espirisi, diğer kurum yetkililerine, hakimlere, savcılara, mülki idare amirlerine mesaj vermek, yıldırmak, karalamak, demoralize etmek, sindirmek ve baskı altına alma düşüncesidir. 
Bu ve benzeri durumları geçmişte tecrübe eden bir toplum olarak tecrübeli olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü geçmişte FETÖ’cülerin bu halk üzerinde nasıl senaryolar kurduğu, nasıl bir algı oluşturmaya çalıştığı, nasıl hükmetmeye çalıştığı herkese malumdur. Şimdi aynı senaryoların tekrar etmesi, kripto FETÖCÜLERİN nerelere sızdığını görmek şaşırtıcı değildir. 
Aslına bakılırsa olay küçümsenmeyecek kadar ciddidir. Devlet bu işe el koymalı, ilgililer hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmalı ve gereği yapılmalıdır.  
          Meydan terör unsurlarına bırakılırsa, 2019 yılında yapılacak olan seçimlere AKP-MHP ittifakı olsa’da, sonuç alınamayacağı apaçık ortadadır.  Dün Alparslan Erol’u MHP’li diye suçlayanlar, MHP-AKP ittifakından sonra bu sefer uyduruktan bahanelerle “mezhepçi”  yaftalarıyla karalamaya çalışmaları  hedefin ne olduğunu apaçık ortaya koymaktadır. 
          Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız, Sayın İçişleri Bakanımız, Sayın Sağlık Bakanımız  ve  Sayın Adalet  bakanımız konu hakkında bilgilendirilmeli, kripto terör örgütlerinin neler peşinde oldukları hatırlatılmalıdır. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası