SERDAR ÜNSAL’DAN AKİT TV TEPKİ

Tarih : 2018-04-17 / Kategori : Genel Haber

SERDAR ÜNSAL’DAN AKİT TV TEPKİ

      Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Serdar Ünsal, İl Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Erol ile ilgili uyduruk, basit, tutarsız bir haber yapan Akit Tv ye tepki gösterdi.

 

   Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada Akit Tv, araştırmadan sormadan karşı tarafı dinlemeden iftira ve yalanlarla dolu bir haber yaptığını söyledi.
          Göreve geldiği günden beri başarılı işlere imza atan İl Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Erol  ‘un çalışma hevesini kırmak için kirpito fetöcüler ve bölücüler her türlü yalan yanlış iftiraları atarak Akit Tv ‘ye haber yaptırdıklarını belirten Serdar Ünsal,şunları söyledi:”yine Iğdır üzerinde oyunlar oynanıyor.Birileri mezhepcilik adı altında insanları karalamaya başarılı kurum müdürlerini zan altında bırakmaya çalışıyor.Malesef gazetecilik demek araştırma demektir.karşı tarfın görüşünüde yansıtmak demek olduğunu unutan Akit Tv muhabiri  yalanlarla dolu haberi yaparak kirpito fetöcüler ve bölücülere destek vermiştir. Yalan iftra dolu haberi yaptıranlar Eski Iğdır üniversitesi rektörü fetöcü değildir. Caferi mezhebine mensup insanlar rektöre iftira atarak üniversiteyi ele geçirmek istiyor yalanını Ak Parti milletvekili Şamil Tayar’ı inandıranlardır.
           Aynı gurup şimdi de İl Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Erol’u hedefe almışlardır. Sebep il Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bulunan kirpto fetöcüleri ve bölücüleri temizlemesi makamlarından alıp pasif göreve vermesidir.
           Alpaslan beyde fetö ve bölücüler  ile mücadele edince tutuştular. Herkes biliyor ki Dr. Alpaslan Fetö ve bölücülerle ile mücadele ediyor. Kirpito fetöcüler rahtsız olmuş ki çamur atıyorlar. Tıpkı Orhangazi üni. olduğu gibi katil fetöcü, fetöcü olmayanları şikayet ettiği gibi. Bir ara Ak parti Milletvekili Nurettin Aras’a da iftira ve yalanlarla saldıran bu kirpito fetöcüler, bölücü mezhepciler şimdi de kurum müdürlerini hedefe almış görünüyor. Devletimiz bu yalan algı operasyonunu yapanları ortaya çıkaracaktır.Bekliyoruz..
           İl Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Erol’u Türk devleti çok iyi biliyordur. Iğdır halkı kendisinin her zaman yanındadır. Bu yalan ve iftira dolu haberi yapanlar mahkeme önünde hesap verecektir.Dernek olarak  İl Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Erol  ‘un yanındayız destekliyor ve çalışmalarını taktir ediyoruz “dedi.”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası